Prečo sa mi stáva, že v priebehu dňa sa mi cudzí človek v meste pozdraví: Dobré ráno??? Och, čo to znamená?? Ide azda o nejakú urážku?
Urážka je keď ťa pošle do pizzerie a nie pozdrav
Myslím, že témy na Mk by mali byť nejako kontrolovane a až potom schválené alebo nie. V poslednom case je tu tak veľa debilnych tém 🤦♀️ a najlepšie, že anonym 🤦♀️
@jaass ja som sa bál, že som sám, kto si to všimol. Tu sa naozaj úplne somariny riešia dosť často.
No ono sa mi to stáva pravidelne.. 😆… od kohokoľvek a vo veľkomeste, tak mi to vŕta hlavou, či mne niečo neuniká
Tak ak si taka nechapava ako to tu prezentujes tak to mozes brat aj ako urazku - ani nie tak urazku ako jemne pripomenutie aby si sa uz konecne zobudila a zacala nieco robit poriadne
a nie je to fuk? (v angl. hovoriacich krajinách sa zdravia good morning az do obeda, “good day” neexistuje)
a skor sa podla mna deje uplny opak - ludia sa zdravia dobry den uz rano, okolo 9:00
Možno je to nejaký košický zvyk… budem sa pýtať Košičanov
.. možno sa práve zobudil🤷
A inak si v poriadku? Nezabudla si si dať lieky?
Stačilo povedať, že som proste overthinker….
A uľahčili by ste mi tým život
Pixe, vymením moje starosti za Tvoje🤣
Ty do talianska ani nechoď. Tam sa zdravia Dobre ráno do 14stej a od 14stej už Dobrý večer 🤷♀️Ja som na Slovensku vďačná za akýkoľvek pozdrav.
Ty by si si ho ulahcila sama, keby si si to povedala, lebo si overthinker a riesis debiliny.
To sa ti stalo v Kosiciach? Nie, bezne sa nezdravime Dobre rano. My sa zdravime Servus! takze to bol nejaky cezpolny
@enmery to bolo už po 14
@viestta je ich niekoľko, nebol len jeden
mozno posobis ako Neprebudena
dalsi troll co sa na nas zabava...
Nauc sa strikovat, budes pocitat ocka do vzorky, nebudes riesit sprostosti.
@mamina7070 možno.. a možno ako niekto, koho vo vnútri trápi nepokoj, tak prečo podripne ešte aj okoloidúci?
Ak toto nie je troll, tak si myslím, že tu by to chcelo psychiatra....začínajúca paranoja nikdy nesvedčí nič dobré.
možno vyzeráš prispato tak na prebratie 😴
Predpokladam ze vyzeras jak vyhukana ,prave z postele ze si vysla. Ine vysvetlenie nemam ked vravis ze je to pravidelne
Mať tvoje problémy autorka. Inak my v Košiciach sa zdravime cez deň dobrý deň
Môj kolega denne zdraví keď nachádza pekný víkend. Minule sa to aj mne podarilo povedať 😂
Možno preklep v slovách.
A to ked este niekto zacne zdravy dobry vecer rano o 8am - to je uz len vrchol
Ja som sa tak pravidelne zdravila,keď som chodila do školy a cez prázdniny som spávala do jednej ,ja som mala ráno
Paneboze, to naozaj toto riesis?