No baby, dnes som prišla do práce a toto ma čakalo na stole 🙄 Čo si o tom myslite? Lebo úprimne, mňa to riadne nasralo 😅
Vy ste to tiež niektorá dostali príkazom od vedenia?
Nemôže ťa prinútiť
krasna reportaz do joj alebo markizy by z toho bola 🤣
a zaujimalo by ma, co za doleziteho zamestnavatela to je, ked ani zdravotnici ani pravovnici DSS to nemaju povinne
💯% zaočkovanost firmy bude aj 💯% ochrana? blud riadny tak ako môže dostať človek covid dva krát tak ho môže dostať aj zaočkovany človek nieje to 100%ochrana . A nútiť nemôže
Mňa úplne dostáva, ako je to spísané ako vyhrážka. Normálne by som to posunula na inšpektorát práce, či je toto normálne.
Akoze odlozme bokom teraz vsetky vyhody/nevyhody, osobne slobody, bla bla bla..Ja mam len jedinu otazku: To v akej firme robis, ze s vami vas zamestnavatel takto komunikuje? To si na nejakej strasne nizko kvalifikovanej, nenarocnej pozicii, ze vam to takto musia pisat?
@ella_price toto je off topic, ale kvôli ktorým problémom sa nemôžeš dať zaočkovať? Sú ockovani diabetici astmatici onko pacienti kardio pacienti, ľudia s problematickým tlakom, ....
@pribinak Napríklad môj ocino má velmi velký problém so zrážaním krvi a sám doktor mu odporučil, nech radšej ešte počká. Ďalej sú tam zložky, na ktoré sú niektorí pacienti alergickí a potom ľudia, ktorí sú v akútnom štádiu ochorenia (ale áno, poďme všetkých popichať bez toho, aby sme sa zamysleli, či vôbec môžu a budú to dobre znášať :D)
No, majiteľ je 69 ročný pán, ktorý miluje keď všetci skáču ako on píska... V tejto firme sa človek udrží iba ak je ochotný mu pomaly "vliezť do zadku" Samozrejme, potom sú z toho výhody vyššieho platu a voľna 🤷♀️
Ale pravdu povediac, toto je jeho bežná komunikácia, lebo on povedal, tak tak bude a bodka
Pánovi by sa hodila vo firme pekná kontrola.
@danusa63 Podnet môže podať aj anonymne 😉
Podnet na inspektorat prace, mozno aj medializovat...
Najabsurdnejsie je na tom com, ze 100% zaockovanost neznamena 100% ochranu, mozno by nebolo odveci to panovi majitelovi pripomenut.. aj ked silne pochybujem, ze vo svojej zadubenosti je schopny to pochopit..
Hrozne len čítať nie tam ešte pracovať.Som za očkovanie, ale tiež som sa ešte nedala a tak isto cítim tlaky z vedenia.Teraz mám virózu a už som počula, že možno mám Covid a načo čakám s očkovaním😜to, čo napísal je hnus mňa by zaujímalo čo by v takej kanceláriou povedal?že si môžete napísať výpoveď?
@ella_price joj to som si aj ja myslela kedysi. Ver tomu, že ten šéf si to zistí, teda aspoň jedna moja už bývalá kolegyňa podala anonymne 🙂
@pribinak veru pises off topic, lebo ja mam krstnu onko a v onkologickom ustave jej trebars zakazali sa dat ockovat. ja navstevujem CAR a tiez ma pred ockovanim vystrihali. nazenme sa vsetci rad radom jak ovce do telocvicni a sportovych hal a dajme sa opichat.
@matkahelka 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Off topic
@danusa63 Záleží, kde ten človek má aké známosti. Všetko je možné 🙃
@danusa63 ja sa nesťažujem 😅 len sa pýtam či je to bežná prax alebo len ten náš je zas nejaký špeciálny 😅
veď nech mi dá výpoveď 🤷♀️ ja mam aj tak už druhú prácu kde by som z dohody mohla prejsť na TPP takže toto je najmenej
No kedze je to obycajny vytlaceny papier a stazuje sa tu anonym, tak niekto chce zjavne iba zaujat a rozputat burlivu diskusiu... 🙄
@mapa By si sa čudovala, čo všetko sú niektorí zamestnávatelia schopní robiť 😃 Toto je len jeden malý cukríček 😃
Anonymka má plnú moju podporu. Keby sme všetky len držali furt huby, nikam sa nepohneme.
@mapa a čo by som tým docielila? Normálne som sa opýtala či sa niekto dával očkovať na príkaz šéfa... Ak chceš vedieť je to firma z PK
@viktorka48 treba prestat trollovat! 😀
Toto je pekná d*bovina. A ten človek, čo sa kvôli zdravotným problémom ani nemôže dať zaočkovať tak čo? Vyhodia ho z firma? To ozaj toto ešte 🤦♀️🤦♀️