Povery - odbitie kúsku zo zrkadla

16. feb 2022

Ahojte, dnes sa mi podarilo odtrepnut kúsok zo zrkadla len taký maličký kúsok no naspäť som ho prilepil a ani to moc nie je vidno lenže mám stres či nebudem mat 7 rokov nešťastie :/ čo vy si myslite ?

lauristrk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ailiba
16. feb 2022

Viera ma silu... Tak záleží na tebe. Alebo to ber pozitívne.. Kústik sa odstiepil a ty si ho zlepila. Možno ti bude hroziť nešťastie, ale ty ho prekonas😉👍

uriva
16. feb 2022

Že črepiny prinášajú šťastie ;). Celý život je o uhle pohľadu, mysli pozitívne.

h2
16. feb 2022

Blllllboooosť!
Keď som mala 14 rokov, rozbila som zrkadlo v piatok 13. (konkrétne 13.10.1989). Okrem toho, že som si na ňom dorezala ruku, som žiadnu smolu nemala.

martul
16. feb 2022

Nie 7, ale 77, alebo 3, či nie tuším 4😁. To koľko máš rokov, ked toto riešiš 🤦

autor
16. feb 2022

19 ale no logicky to nedáva zmysel samozrejme ale tak som sa zlakol či náhodou no nic.. snáď najhoršie je to čo sa mi môže stať bude krík od otca 🥲😂 ďakujem za upokojenie.. idem pracovať na pozitívnom myslení.

h2
16. feb 2022

19 ročný chalan verí na povery? To hádam nie! 🤦🏻‍♀️ Ja že si 12 ročné dievča.

cosmic_origin
16. feb 2022

Mne sa podarilo rozbiť zrkadlo keď som mala 5 rokov a už od vtedy prešlo o dosť viac než 7 roko a nešťastie stále nekončí. Takže buď to bolo nejaké extrémne nešťastné zrkadlo, alebo povery v praxi nefungujú.

lenkamatkova
16. feb 2022

Všetko je o uhle pohľadu a ako veľmi tomu veríš. Nevraví sa, že myšlienky priťahujú to čo sa nám stane? Ak budeš myslieť, že ti to spôsobí nešťastie, hádaj čo sa stane 🙂 a inak, ja som za život rozbila toľko zrkadiel, že na to povestné nešťastie by mi nestačili ani tri životy.

autor
16. feb 2022

@lenkamatkova tak to máš pravdu a aj som sa zasmial že by nestačili ani 3 životy 😅 tak máte pravdu no.. ďakujem.

liusa82
16. feb 2022

ja som už tolko zrkadiel porozbijala naposledy také velké okruhle staršie z kupelne čo sa válalo pod postelou a nestalo sa nám teda nič😀 teraz neviem akože v čom by sa človeku kvôli tomu nemalo dariť ale my sme predali aj byt počas tých 7 rokov a kúpili aj domček takže skôr to prinieslo šťastie ako nešťastie😀 a to som teda tiež dosť poverčivá osoba