Ahojte, dnes sa mi podarilo odtrepnut kúsok zo zrkadla len taký maličký kúsok no naspäť som ho prilepil a ani to moc nie je vidno lenže mám stres či nebudem mat 7 rokov nešťastie :/ čo vy si myslite ?
Viera ma silu... Tak záleží na tebe. Alebo to ber pozitívne.. Kústik sa odstiepil a ty si ho zlepila. Možno ti bude hroziť nešťastie, ale ty ho prekonas😉👍
Že črepiny prinášajú šťastie ;). Celý život je o uhle pohľadu, mysli pozitívne.
Blllllboooosť!
Keď som mala 14 rokov, rozbila som zrkadlo v piatok 13. (konkrétne 13.10.1989). Okrem toho, že som si na ňom dorezala ruku, som žiadnu smolu nemala.
Nie 7, ale 77, alebo 3, či nie tuším 4😁. To koľko máš rokov, ked toto riešiš 🤦
19 ale no logicky to nedáva zmysel samozrejme ale tak som sa zlakol či náhodou no nic.. snáď najhoršie je to čo sa mi môže stať bude krík od otca 🥲😂 ďakujem za upokojenie.. idem pracovať na pozitívnom myslení.
19 ročný chalan verí na povery? To hádam nie! 🤦🏻♀️ Ja že si 12 ročné dievča.
Mne sa podarilo rozbiť zrkadlo keď som mala 5 rokov a už od vtedy prešlo o dosť viac než 7 roko a nešťastie stále nekončí. Takže buď to bolo nejaké extrémne nešťastné zrkadlo, alebo povery v praxi nefungujú.
Všetko je o uhle pohľadu a ako veľmi tomu veríš. Nevraví sa, že myšlienky priťahujú to čo sa nám stane? Ak budeš myslieť, že ti to spôsobí nešťastie, hádaj čo sa stane 🙂 a inak, ja som za život rozbila toľko zrkadiel, že na to povestné nešťastie by mi nestačili ani tri životy.
@lenkamatkova tak to máš pravdu a aj som sa zasmial že by nestačili ani 3 životy 😅 tak máte pravdu no.. ďakujem.
ja som už tolko zrkadiel porozbijala naposledy také velké okruhle staršie z kupelne čo sa válalo pod postelou a nestalo sa nám teda nič😀 teraz neviem akože v čom by sa človeku kvôli tomu nemalo dariť ale my sme predali aj byt počas tých 7 rokov a kúpili aj domček takže skôr to prinieslo šťastie ako nešťastie😀 a to som teda tiež dosť poverčivá osoba