Cely zivot som proti tomu, ale teraz, ked ho realne mam, zistila som, ze mi az tak nevadi. teda nevadi mi vobec, ze sa mi na cervenej vypne motor. Pouzivate to, alebo ho vzdy nervozne vypinate hned po mastartovani?
A co zivotnost auta? Baterka je prisposobena, to viem, ale co starter? Co ked mi to v kolone vypina a zapina 5 krat za minutu, nemoze sa nic poskodit?
Ja som presvedčená, že kontruktéri áut to majú dobre premyslené a otestované. Na mojom aute to ušetrí asi 1 liter paliva na 100km. A takmer si ani nevšimnem, že mi vypol motor a znova naštartoval, mám to úplne tiché a nenápadné.
Nepouzivam. Otravuje ma to.
@veronka1996 dakujem. A ziadne poruchy, ani nic?
este si musis ktomu priratat kolko to potiahne nez to znova nastatuje, petoze v blave ti na 1km vypne motor 50x pri kazdom zastaveni, ja osobne ho vypnem od nastartovania mam pokoj ma emisnu triedu 6, na co to bude pouzivat tie stare smradlave auta co behaju to nemaju to eu nevadi
V meste mi to ide na nervy, ked stojim kazdu chvilu na krizovatke, vtedy vypinam.
Vypínam na prvých semaforoch kde mám červenú,svoje auto až moc milujem na to aby som to nechala zapnuté
Ja nevypinam, pretoze funguje bezchybne a rychlo. Viem, ze start/stop funguje velmi rozne napriec znackami aut. Muz ked mal pozicany Superb, tak skonstatoval, ze uz chape, preco co ludom lezie na nervy 🙂
Ja v mojom mám vypnuté,vyhoda že keď vypnem v menu,tak sa mi už nezapne po každom štartovani.Každý mame na to iný názor💁♂️
Nevypinam, je to uplne ok.
Nevypinam , nejako ani neregistrujem, že to mám zapnuté , čiže ma to nemôže otravovať . Ale je pravda , že u každého auta to človek vníma inak
Tiez to vypiname hned.
Mali sme štart stop a vypinali sme. Teraz máme auto hold (samo brzdí auto) a zapnem ak dlhšie stojím
Vypinam to. Znervoznuje ma to.
Vypínam rozčuľuje má to
Na novom aute som to mala zapnute, absolutne mi to nevadilo. Teraz na starsom vypinam hned ako nastartujem 🤷
Pouzivam to. Vypynam jedine v kolone, ak auto stoji kazdych par metrov na par sekund.
vypiname obaja na oboch autach...za mna je to c meste somarina...
Zatiaľ som nemala žiadnu poruchu ani problém. Ja mám ale relatívne nové auto. Kolega ma 6 ročné Audi, tiež nikdy to nevypínal a nemá žiadne problémy s batériou alebo štartovaním.
Vypínam hneď ide mi na nervy
Vypínam to hneď - pokiaľ na to nezabudnem😁
nevypinan,nejak mi to nevadí,zvykla som si
@veronka1996 1 liter na 100km ti to ušetrí? Ja nechcem rýpať, ale to je dobrá konina aj na modrý koník 🤭
Vypínam to
Nevypínam. Na jednom aute by to bol zdĺhavý proces a druhé reaguje okamžite.
Ja som tuto funkciu vypla po pár dňoch, lebo mi to vadilo, odvtedy sa mi sama od seba nezapina.
Vypinam. A moj nazor, stale startovanie spotrebuva benzin
Muž vypína hneď,jak sada do môjho auta.Ja nie.Az keď sa dostanem do kolóny.Je to otravné