Čaute. AJ u vas je na podlahe stale niečo naplepené? máme presvetlenu chodb,u tak vidím každý fľak a už ma z toho ide trafiť šľak 🙂 Už neviem, čím by som umyla tú podlahu. ☹ Uvažujem, že si kupim roboticky mop, ale chcela by som vediet info z prvej ruky, teda od niekoho, kto to naozaj má, či sa to oplatí, či to je dobrá vec. Nepoškriabe to plavačku? ja to chcem vlastne na dlažbu, ale už by som tým umyvala aj plávajuce podlahy v izbách, ked to kupim. Trošku sa práve toho obávam. 🙂 dakujem za kazdu odpoved 🙂
neviem ktorý myslíš, ale my máme taký malý (umývam s ním aj dlažbu aj plavačku nič mi nezničilo), nie ten somba, na názov si teraz nespomeniem, ale nie je to bohviečo, teda prach ti to umyje, keď nastavíš na zametanie a máš tam mokrú handru tak ti to rýchlo umyje ale zase aj keď to mám nastavené na umývanie ide to pomaly ale neumyje to napr. kvapky od zaschnutého mlieka alebo niečoho viac špinavého... my po používame cez týždeň fakt len na to aby sa podlaha umyla od prachu ale stálo to dosť peňazí tak by som čakala od toho viac, predavač mi vravel, že je ešte jeden druh ale ten vraj je na také priemyselnejšie využitie ale mala som si kúpiť asi ten aj keď bol drahší
Tento je perfektný http://www.pekna-domacnost.sk/vileda-virobi-rob..., má dva programy, ak potrebujem aby mi to len preleštilo zaprášené podlahy, dám ten slabší, ak je podlaha v horšom stave, zapnem silnejší program... večer uložím deti a kým si pozriem obľúbený seriál, mám doma čisto 🙂
ja osobne to doma nemám, ale mám kamošku, ktorá má zdravotné problémy a takýto mop dostala ako darček... behá jej to po celom byte, umýva s tým aj dlažbu v chodbe a v kuchyni, aj plávajúcu podlahu v izbách - nikde nemá žiadne škrabance 😉