Poniektore rady pouzivaju toto spojenie. Obrat o 360 stupnov. Zeny a viete,ze ked sa obratite o 360 stupnov, vratite sa do toho isteho bodu v akom ste boli? To znamena,ziadna zmena sa nekonala. 😆
Nooo, ale je to ovela viac ako len o 180°. A tomu vacsia polovica (🥴) ludi rozumie 😁.
A teba nic ine netrapi? Je to lingvistický omyl, ktory je zauzivany, hoci matematicky nesedi
Tiez sa vzdy pousmejem 🙂
A to si na to az teraz prisla?
Vieme vieme
Mna ale udivuje rovnako aj to, ze niekto zalozi na takuto hlupost diskusiu. A este aj pokakany anonymne
Však tu sa žiadna zmena ani konať nemôže. Sme predsa na MK.
😀😀😀nedavno v nemecku bola velka kauza s ministerkou zahranicnych veci, ktora na rokovani statov ohladom ukrajiny odporucila putinovi otocit sa o 360 stupnov vo svojom chode -dostala poriadne vyzrat od plebsu a myslim, ze po tejto kauze to ovlada asi tak 80% obyvatelstva v nemecku...🫣🫣🫣🫣
@madeincssr ano vacsia polovica je moje oblubene😂
Presne ako keď povieš ,, raz toľko,, - čiže toľko isto 😁
Tak prvy (a jediny) krat som to pocul povedat (slovensku) pipinu na jednom rocniku miss universe / world alebo co to davali v telke. Odvtedy nikoho (okrem zartu s odkazom na toto)...
Inac vseobecne ludia pouzivaju slangove vyrazy, ktorym nerozumeju, respektive ich pouzivaju nespravne.
Viac ma trapi gramatika v prispevkoch... niekedy to kole oci 🙂 🙂
Podobne sa používa aj obrat "x-krát som ti hovorila" ... a už sa nedodá, že napríklad x sa nerovná nule 🙂
Nie je to zas tak odveci, možno ten co to používa vychádza z predpokladu x, x, z súradníc (nie len x, y), kde z je reálne číslo nerovne nule (pohybuje sa v priestore) a tým pádom obrat o 360° predstavuje pohyb po spirale a neskončí v rovnakom bode ako vychádzal 😁😁😁 (sarkazmus)
@really8 vidíš, všeličo sa človek naučí na tomto konikovi 😁
Niektorí nariekaju že na školách sa "na 1000 percent" učí priveľa matematiky.
Mám aj iné obľúbené - mám také isté, ale iné. - daj mi väčšiu polovicu..
Ja som už počula aj obrat o 365° 🥲
Toto je typicky obrat v slovenskej politike- vždy budú reagovať tak, ako im to práve vyhovuje, ale podstata ich konania sleduje len jediný cieľ- ako ostat pri korytku.
Neregistrujem to v okoli a aj keby tak to neriešim.
Ano a keď to počujem povedať nejakú známu osobnosť v tv tak sa hanbím aj za ňu v tom momente 🤣🤦♀️