Používanie spojenia - obrat o 360 stupňov

18. okt 2024

Poniektore rady pouzivaju toto spojenie. Obrat o 360 stupnov. Zeny a viete,ze ked sa obratite o 360 stupnov, vratite sa do toho isteho bodu v akom ste boli? To znamena,ziadna zmena sa nekonala. 😆

klarissa25
18. okt 2024

Ano a keď to počujem povedať nejakú známu osobnosť v tv tak sa hanbím aj za ňu v tom momente 🤣🤦‍♀️

madeincssr
18. okt 2024

Nooo, ale je to ovela viac ako len o 180°. A tomu vacsia polovica (🥴) ludi rozumie 😁.

hipuska
18. okt 2024

A teba nic ine netrapi? Je to lingvistický omyl, ktory je zauzivany, hoci matematicky nesedi

la_dolce_vita
18. okt 2024

Tiez sa vzdy pousmejem 🙂

larinka552
18. okt 2024

A to si na to az teraz prisla?

ivik4
18. okt 2024

Vieme vieme
Mna ale udivuje rovnako aj to, ze niekto zalozi na takuto hlupost diskusiu. A este aj pokakany anonymne

bloger
18. okt 2024

Však tu sa žiadna zmena ani konať nemôže. Sme predsa na MK.

vevesh
18. okt 2024

😀😀😀nedavno v nemecku bola velka kauza s ministerkou zahranicnych veci, ktora na rokovani statov ohladom ukrajiny odporucila putinovi otocit sa o 360 stupnov vo svojom chode -dostala poriadne vyzrat od plebsu a myslim, ze po tejto kauze to ovlada asi tak 80% obyvatelstva v nemecku...🫣🫣🫣🫣

really8
18. okt 2024

@madeincssr ano vacsia polovica je moje oblubene😂

zuzana9393
18. okt 2024

Presne ako keď povieš ,, raz toľko,, - čiže toľko isto 😁

zic
18. okt 2024

Tak prvy (a jediny) krat som to pocul povedat (slovensku) pipinu na jednom rocniku miss universe / world alebo co to davali v telke. Odvtedy nikoho (okrem zartu s odkazom na toto)...

Inac vseobecne ludia pouzivaju slangove vyrazy, ktorym nerozumeju, respektive ich pouzivaju nespravne.

Viac ma trapi gramatika v prispevkoch... niekedy to kole oci 🙂 🙂

ivka225
18. okt 2024

Podobne sa používa aj obrat "x-krát som ti hovorila" ... a už sa nedodá, že napríklad x sa nerovná nule 🙂

mimi408
18. okt 2024

Nie je to zas tak odveci, možno ten co to používa vychádza z predpokladu x, x, z súradníc (nie len x, y), kde z je reálne číslo nerovne nule (pohybuje sa v priestore) a tým pádom obrat o 360° predstavuje pohyb po spirale a neskončí v rovnakom bode ako vychádzal 😁😁😁 (sarkazmus)

vroni
18. okt 2024

@vevesh, možno 80% obyvateľstva. Ale nie pani ministerka. Popri jej breptoch aj kapitaň Danko pôsobí ako geniálny lingvista, recnik, logik a vzdelaný intelektuál. Putina nepochybne pobavila. Nemcov už menej 🫣 Ale obrať o 360 stupňov je odvtedy v Nemecku pojem.

zuzana9393
18. okt 2024

@really8 vidíš, všeličo sa človek naučí na tomto konikovi 😁

katka700
18. okt 2024

Niektorí nariekaju že na školách sa "na 1000 percent" učí priveľa matematiky.

ekira1
18. okt 2024

Mám aj iné obľúbené - mám také isté, ale iné. - daj mi väčšiu polovicu..

buberova
18. okt 2024

Ja som už počula aj obrat o 365° 🥲

katulkagajdos
18. okt 2024

Toto je typicky obrat v slovenskej politike- vždy budú reagovať tak, ako im to práve vyhovuje, ale podstata ich konania sleduje len jediný cieľ- ako ostat pri korytku.

nelka93
18. okt 2024

Neregistrujem to v okoli a aj keby tak to neriešim.

tiezjedna
18. okt 2024

@hipuska to nie je lingvistický omyl. To je blbosť každého, kto to povie.

alazala
18. okt 2024

@hipuska no to teda nie, vôbec to nie je zaužívané , kto to povie je proste tupec