Potrebujete k životu kamarátky?

29. aug 2022

Potrebujete kamarátky k životu?

zmrzlinka2021
29. aug 2022

Prečo sa to pýtaš anonymne?

tamarkissova
29. aug 2022

Podľa toho či máš práve kamarátky alebo take čo sa tvária ako “kamarátky”
Ja som mala veľa takých čo len závideli a ohovárali, narobili peklo, tak som ai zrušila sociálne siete, a žijem svoj život a je to lepšie. Kto chce má telefóne cislo a ozve sa a vtedy zistíš kto je tvoj najozajstny kamarát.

autor
29. aug 2022

@tamarkissova presne nad tým rozmýšľam.. mňa sklamali tak či sa žiť bez nich

autor
29. aug 2022

@zmrzlinka2021 prečo nie

bessie12
29. aug 2022

@zmrzlinka2021 ja by som zakazala tie anonymne temy a povolila, len vo vynimocnych pripadoch.

tykat
29. aug 2022

Nie

tamarkissova
29. aug 2022

Nooo jasne, a oni nech si žijú ten svoj falošný život a ty budeš mat kľud 🙂 teda aspoň ja to takto mám

casavina
29. aug 2022

Nie

deti95060810
29. aug 2022

moje super kamarátky sú moje sesternice... tie ma nesklamali nikdy.

jenn7
29. aug 2022

Kamaratky v tom pravom zmysle slova mam 4, keby som bez nich zit musela, dala by som to, ale bolo by mi mega smutno. Su to vyse 20 rocne vztahy.

doriiis
29. aug 2022

Nie...nemam ani jednu

hederamonstera
29. aug 2022

Zeby som ich vyslovene k zivotu potrebovala, to neviem. Ale som za ne velmi rada. Mam jednu extra blizku. Obidve zijeme uplne rozdielne(stastne v obidvoch pripadoch) a tak si nemame co zavidiet, porovnavat sa a len sa podporujeme, vypocujeme, riadne zarehoceme.

syyykorka
29. aug 2022

Nie, nevedela by som zit bez nich. Potrebujem mat pri sebe ludi,co su moja krvna skupina. Spolu sa zabavat aj si spolu obcas poplakat alebo zanadavat 🙃 ale mam ich iba zopar.
Toxickych ludi zo svojho zivota som vylucila.
Bez svojich kamosiek by som sa nudila, nemala by som s kym ist na drink, na vylet, navstevu.

Tak ako deticky potrebuju svojich rovesnikov tak aj my dospeli.

sissy27
29. aug 2022

Ano. A som veľmi vďačná za tie ktoré mám 🙏 sú to ozajstné kamarátky, viackrát sa mi potvrdilo, že sa na seba môžeme spoľahnúť. Ja osobne si neviem predstaviť prežiť život iba s jedným chlapom.

pragmaticka
29. aug 2022

Áno.milujem s kamoškami spoločne Wellness ci shopping weekendy alebo party. Ci len tak si posedieť, pokecať pri káve ci večeri. Mam kamošky a trávim s nimi veľa času aj napriek tomu ze mam 2 decká, manžela, prácu na plyn úväzok.

mmatta
29. aug 2022

Áno, dá... Nepotrebuješ kamarátku....Ale,ak je v živote nikto,kto má kvalitu priateľa....vie byť oporou a podporou,tak si vyhrala....Je to celoživotná výhra!

petamich
29. aug 2022

ano 🙂 a som velmi vdacna za to, ze ich mam

kofolala
29. aug 2022

@tamarkissova Presne! Ja tak isto ,taky istý scenár. Pred 8 rokmi som zrusila soc.siete.A z 300fb " priatelov" mi ostala jedna kamarátka. Iba Jedno lutujem ,ze som to neurobila skôr 👍

panelacikova
29. aug 2022

nie

vivuska666
29. aug 2022

Ano. Milujem nase stretka, divadla, welnessy, prespavacky. Mam uch uz vyse 30 rokov. Vzdy ma dobiju energiou.

svokrinjazykmonika
29. aug 2022

Mám iba jednu skutočnú kamarátku. A to úplne stačí. Ono sa vraví že keď kamarátstvo trvá viacej ako 7 rokov tak už ste rodina. My sme spolu od základnej školy. Ja skôr nechápem ľudí čo bárs koho považujú za kamarátov. Aj takých čo sa vidia raz za rok, alebo len sa zoznámia a už sa nazývajú kamarátmi. Alebo kolegyne z práce, áno aj ja mám kolegyňu/kamarátku. Ale to lomítko je tam preto lebo viem že keby sme neboli kolegyne tak nie sme ani kamarátky.

svokrinjazykmonika
29. aug 2022

@svokrinjazykmonika už ma viac ľudí prekvapilo keď mi povedalo - ty si taká dobrá kamarátka... A ja si len pomyslím že veď my nie sme kamarátky, ja ťa veď vôbec nepoznám len sme sa chvíľu rozprávali a to ti stačí?

tosomja
29. aug 2022

Nepotrebujem

moniikka
29. aug 2022

Nie. Idem do roboty a domov k deťom a rodine. Zavolám si a napíšem iba so sestrami alebo so svagrinou.

evica17
29. aug 2022

Ja som mal kamošky,bola som vďačná z ne, ale ako som sa vydala a založil rodinu tak sme s ubrali každý iným smerom a už akosi nemám nikoho,len jednu dobrú kamošku, s ktorou sa občas stretnem. keď som ostatnym písala tak žiadna odozva u niektorých, daktore sa ozvali ,trošku popísali a už sa neozvali. Je mi to aj ľúto trošku, ale čo narobím. A aj tak dnes so svojím zmýšľaním som aj tak prišli na to že má niektoré trošku využívali, lebo som bola staršia, mala peniaze a tak a oni nie.
Ono je to taký život potom stereotypný, že len deti a muž, občas rodičia a súrodenci a inak sa nemám s kým pozoznamovat. U nás na dedine na ihrisko chodí v čase akom my chodíme malo deti s mamičkami.

tamarkissova
29. aug 2022

@kofolala áno presne, mne tiež ostali dve a mám pokoj, a keď máš dobrú rodinu, dobrého manžela tak ti nemá čo chýbať .

macilaci
29. aug 2022

Bol čas keď som si myslela že áno. Potom že nie. Ale v podstate každý potrebuje niekde vyventilovat. Hocijaký vzťah máš s partnerom, kamoška je o inom 🤨

tosomja
29. aug 2022

Za školských čias som mala tri naj kamošky, jedna neskôr išla na inú školu ako my tri, tak sme boli občas v kontakte, s dvomi sme ešte aj po škole boli super, jedna ktorá zostala taká naj si našla rovnako frajera ako ja, dokonca sme chodili spolu na chaty, stretávali sa, bola som jej na svadbe, pri narodení prvého syna, pri prerabani bytu, kolaudácii, ešte pár vianoc a sviatkov ... A zrazu keď som povedala, že už aj ona by mohla prísť k nám, lebo 10 rokov som chodila ja za ňou, tak už nemohla, už mala režim pre dieťa, už musela variť, prať, vysávať, atď atď. Až sme obmedzili stretávania na minimum, keď som bola v meste kde býva, tak sme sa stretli, keď nie, ona ani nezavolala. Ešte mi bola na svadbe za svedka, aj s manželom, a potom už mi nedala ani vedieť, že má druhú dcérku. Začala byť trošku povýšenecka, viac ako my. Už som sa cítila pri nej menejcenna sro nie je kamarátstvo. 😉

kleopatra114
29. aug 2022

Nie . Nikdy som takú naozajsnu nemala a asi ani nikdy mat nebudem - ale je to moja voľba . Kamarátstvo treba “ živiť “ , veľa do neho investovať , radšej tento čas investujem do manželstva a rodiny .

alexka89
29. aug 2022

Ja som mala dosť kamarátok...no ako som dospievala tak z detstva poodchadzali...poprichadzali noví...a na staršie kolená som mala len známych(z práce,alebo deti starších kolegov)teraz na rodicaku by aj bodlo s niekým podebatit ale keď sa nikto nevie ozvať tak ja sa tiež nejdem nikomu pchať

akinom0077
29. aug 2022

potrebujem pochopitelne nakolko nemam surodenocov. velmi potrebujem ale mam 3 blizke od detsva do dnesneho dna denny kontakt pravidelne stretavanie pravidelne navstevy posedenia nonstop pisanie pomahanie si napriek tomu ze kazda ma dieta muza atd mame krasne vztahy a neviem si bez nich predstavit zivot som rada ze ich mam