Národ,ktorý živí armádu pre vlastnú obranu,alebo útok nie je mierumilovný národ.
Nepotrebujeme :D Zbytočne by armáda (pár hodín) chránila Slovensko keď slováci by nadšene očakávali rusov :D
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@anonymnyuzivatel to je ako pytat sa v motoristickom fore ohladne kojenia…
Armadu, samu o sebe nie. Vycvik a vychovu k obrane vlasti ano. Toto sa za poslednych 30 rokov stalo neznamym pojmom...
Ze vám je dobra ta armáda keď sa niečo stane a treba ísť pomáhať. Nemáš šajnu o tom co je to obrana štátu, a celá táto téma svedčí o výške tvojho IQ. Armáda tu nieje iba kvôli vojne.
@anonymnyuzivatel to je taka sprostost ako povedat, ze ak ta niekto napadne na ulici a ty sa zacnes branit, tak nie si mierumilovny clovek.
Keď sa rozdával rozum, ty si stál v rade na zmrzlinu, že ?
🤦♀️
@anonymnyuzivatel kto sa bráni, nie je mierumilovný? Čo ťa viedlo k tomuto geniálnemu výroku? Absencia rozumu alebo zbytkáč?
Prezradim ti tajomstvo, ktore poznaju aj niektori prislusnici armady. Za ciarkou a bodkou sa dava medzera, aby sa dal text citat
Nuz a ano, nebranit sa utoku... Tak sa to ma. 🙄
To je skoro, ako keby si napisal, ze ten, kto si kupuje jedlo, trpi obzerstvom😉
@anonymnyuzivatel takze ked si mierumilovny clovek, nebudes si zamykat dvere? Ci ako? Nehovoriac o tom, ze ulohou armady je aj pomahat, naor pri zivelnych pohromach.
Vojsko nepomaha len že ide chraniť štát v prípade vojny ak sú povodne vtedy pomahajú ak sú rozsiahle požiare zemetrasenie bolo an Východnom Slovensku tam boli celý čas tiež. Takže tvoja otázka je asi fakt o ničom.Vojáci armáda nemaju jednu funkciu že ak vypukne vojna musia pomahať majú veľmi veľa iných funkcii.
@anonymnyuzivatel takže keď teba niekto prepadne vo vlastnom dome, neurobíš nič, priam im ešte pomôžeš a nebudeš čakať na pomoc od susedov, polície… Hlavne nech sa nebrániš, lebo si mierumilovný.
Inak, naša armáda pomáha aj tam, kde vojna, či boj nie je.
A aky je narod, ktory vlastni jadrove zbrane...? 💥
Živí armádu národ zo strachu,že by ho niekto napadol?Tam kde je strach,tam sa inteligencia nedostaví.Život bez inteligencie je úboý život.
@anonymnyuzivatel a ty sa coho bojis ked sa inteligencia este nestihla dostavit?
@anonymnyuzivatel Ty sa musis strasne bat😉
@viestta jeeej, ani som si nevsimla, ale zase sme sa myslienkami stretli🙂
@anonymnyuzivatel máš teda ťažké doobedie,koľko ľudí v tvojom okolí sa bojí
@minenkak on sa zvlada bat za vsetkych😉
@dskjhfdlkdjhl vďaka Bohu lebo ja teda nechcem žiť v strachu,jeden to som potom inteligentná a aj ostatní,o čom to potom
@anonymnyuzivatel píšeš
No tak Slovensko by už len slo do útoku same 😄😄😄😄😄😄
@anonymnyuzivatel národ ktorý má silnú armádu nik nenapadne a preto je silná armáda paradoxne zárukou mieru. Malý národ musí k tomu ešte mať spojenectvo s inými ozbrojenými národmi. Ešte lepšie riešenie je nemať armádu vôbec, ale to len vtedy ak ju nemajú ani ostatní.
Slovensko je ľahšie brániteľné ako Poľsko. Švajčiarsko je preto neutrálna krajina, lebo je nedobytná. Má geografickú ochranu a je dobre vyzbrojená na princípe domobrany. Každý rok občania chodia na cvičenia dvojtýzdňové. Ani Hitler nedokázal Švajčiarsko poraziť a hneď sa stiahol. Rovnako aj Fínsko a Švédsko sú veľmi dobre vyzbrojené krajiny.
Treba si uvedomiť že na svete si sa vyskytol v nejakom čase ľudstvo už ma nejaké pravidlá, existujú tu štáty a majú medzi sebou vzťahy … je to neustále vyvíjajúce sa a aj keď sa cítiš mierumilovne, nikomu by si nechcel ublížiť seru ťa správy o konfliktoch …. Nič s tým sám človiečik nezmôžes ….😭
Zvoľte si:svet strachu alebo svet lásky a mieru.
@anonymnyuzivatel a je 100%ludi na svete mierumilovných,lebo stačí pár takých ako si ty a bude vojna
@anonymnyuzivatel Uz rastu lysohlavky, alebo si uzil nieco ine?
@anonymnyuzivatel aj bez armády sú ľudia zmrdi nasilnicki