Ahojte, mam tričko klasický pánsky strih, také metalové s potlačou, ale je mi prilis veľké, myslite ze ho môžem zmenšiť procesom ze ho namočím do horúcej vody, alebo zapnem na horúci vzduch v sušičke? Ak ste to niektora skúšala, fungovalo to? Alebo ako inak by sa to dalo zmenšiť, mozno len oprat v práčke na 40 alebo 60 stupňov?
na tak vysokej teplote sa ti poserie potlac. ak ches mat pekne tricko a zalezi ti na tej potlaci, tak si ho daj presit.
Na 40tke sa urcite nezrazi. To musi byt aspon 60 a mozno ani vtedy nie. musis dat riadne horucu ale zase tou teplotou sa ti asi poskodi potlac. Ak chces risknut, tak by som len namocila do velmi horucej vody a nechala uschnut na uteraku. Susicka ti to zrazi ale zase pravdepodobne znici potlac.
Manžel hovori ze mam kúpiť nové lebo práca na prešiti vyjde veľa... No ja neviem, nikdy som nešila na stroji a netusim ze ci je to náročné na prácu a čas, alebo nie, tak zato sa pýtam, lebo áno tou teplotou sa asi fakt pokazí potlač... 😢
Zmensit tricko je velmi narocne. Lebo nestaci len zuzit boky, musis presit aj rukavy aby boli vyzsie a musis volit specialny steh ktory je pruzny. Prakticky cele tricko rozparas a znovu das dokopy. Okrem toho to budes musiet zaendlovat, lebo kupene tricka su site aj endlovane naraz, cize tym ze to rozparas, stratis aj endlovanie. Urcite nepresivaj ak si len amater. Mozno skus iba zuzit v pase ale uz nebude pansky strih ale damsky a tie rukavy ti budu vysiet a plecia budes mat niekde na ramenach.
Preco nejdes kupit nove? Nemaju mensie?
V tomto behaj doma s leginami a na von si kúp menšie.
Manžel má pravdu, len tak sama to nezmenšíš a prešiť to tiež nie je jednoduché, ani lacné.
Veď overzise tričko s nejakými super riflami, vpredu zastrčiť trocha do rifiel, popripade nejaká koženka čierna + doplnky a máš super outfit 🙂
Áno, ja som ho aj chcela ako oversize ale prepiskla som to číslovanie a je mi moc veľké, naozaj č ňom vyzerám ako keď 200kg človek schudne na 80 🤣😭 a je mi ľúto len na doma ho mat ku leginam a ku pokakanym dcérkynim plienkam, je pekne a rada by som ho nosila von
A nevieš ho vrátiť a kúpiť si menšiu veľkosť?
Doma ho nepresijes tsk ľahko, lebo trickovinu ti môže stroj šitím poškodiť, plus treba aj overlok steh. To by ťa u krajčírky vyšlo draho.
Tak ho predaj a kup si mensie..neda sa?
Dodám ze látka je 100% bavlna..