Maminky ked chcem uhradit teda prihlasit sa ako Pro potrebujem mat živnost??dakujem. 😵
Takže po novom budu od 4.4 všetci čo su pro musiet mat živnost..tak dufam,že tu ešte niekto aj ostane 🙂 na MMB som sa za roky čo som tam nestretla s niečim takym ako tu..no nič aspon ostanem verna jednej poriadnej stranke..držim vam tu všetkym palce a želam pevne nervy pri každej spravnej novinke ako to tu zlepšit?!ako pre koho..
@sedlicka no pekné to takto verejné sa priznavas že,, podnikám na čierno,, ja som to robila 6 mesiacov až kým mi nezaklopala pri dverách kriminalka 😉 aľe na šťastie to už som bola šťastná 14 znova držiteľka živnosti...aľe nebolo mi všetko jedno
Dobrý večer, pani Janka predali ste mi bundičku, ktorá nebola v kvalite ako ste písali. Viackrát som Vás kontaktovala, ale zrejme čestnosť a etika predaja Vám nič nehovorí. Využívam toto fórum, aby som Vám oznámila, že budem kontaktovať správcu modrého koníka o Vašej neserióznosti. A možno sa rozhodnem osloviť aj iné inštitúcie možno SOI a DÚ , aby som pomohla iným kupujúcim, aby sa nestávali takéto prípady Prajem pekný večer.
na MK to nikto samozrejme nekontroluje, čiže odpoveď je NIE. No keď si to zobereš z iného pohladu, že chceš predávať nový tovar a zarábať si tým, živnosť by si mala mať, inak budeš podnikať na čierno a mohla by si mať pekné problémy ak by ťa niekto nahlásil.