Zienky asi #vylev ak mate cas tak si precitajte, poradte,, ja uz neviem ako zacat pozitivne mysliet a byt na seba hrda co vsetko som uz prekonala a zvladla😤😤🙏 minuly rok tazky, chemo, bojovanie, bojovanie o zivot lebo som poslednu chemo skoro nezvladla,,, myslim ze som fajnclovek, prehnane snazivy, ale mily, sem tam mam aj ja svoje muchy, sluch sa mi uz nikdy nevrati to je jasne, hlavne nech sa rakovina nevracia🙏🍀,,, mam nadhernu dceru,, muza co pri mne stoji naozaj aj v dobrom aj zlom,, nikdy ci uz s holou hlavou, alebo cela zlta, ci siva, mi nepovedal, ze sa nemoze na mna divat,lubi ma aj takuto pokazenu,, ja to inak ani neviem povedat,, len ze som POKAZENA,,ubolena,, spuchnute telo, ani najest sa neda normalne a puchnem,, bohactvo take kombinacie liekov uz mam co uz ziadny doktor mi nepovie kt vysadit, nechcu sa so mnou ani zaoberat,,,( momentalne mam brucho opuch, bolest, a bolest ruk, klbov, clenkov) ani nehovorim,,, to ozaj len Novalgin, aby som zvladla den,,, citim sa pokazena, ubolena, tucna, skareda,niesom na seba kusok hrda co som zvladla😤😤🤦♀️🤦♀️ Pritom mam rodinu muza, dcerku, zvierata ,, mam aj hoby, rada varim,zvierata ( 2 macky, rybu, skrecok, pes🙂 ja neviem co som takto nastavena??? Co sa to so mnou porobilo, ja som sa rada usmievala,, preco sa ako clovek takto zle pokazene, citim, proste skareda, blba, len upratovacka skoly( pritom ma ta robota bavi, inu so svojimi diagnozami,,by som ani nezvladala, v robote ma maju radi)) neviem ako sa nastartovat mysliet kus pozitivne, sak som dobry clovek,, lubim dcerku, muza,,
Je mi jasne ze na dobrych pocitoch mi nepridali ani tie 2 x covid v priebehu 2 mesiacov,, len to viac bolesti, uzkosti pridalo😖😖😖,, nastartujte ma dako prosim,,, ja si uz myslim , ze som zrela psychologovi,, ale co mu poviem??
@lucmirka124 ahoj ta chemoterapia človeka ničí aj imunitu veľmi. Povedz lekárom, že už nechceš tú chemo a ani lieky. Aj tie mnohé lieky oslabujú a ničia imunitu a psychiku. Ja tiež mám problémy s pozitívnym myslením, neviem si život užívať, trápim sa hlavne kvôli tomu, čo mi druhí ľudia povedia. Tie kúpele fajn nápad.
psychoterpaut pozri si pozitivne recenzie na dobre terapie. , motivačne knihy, najst si nejake vlastne hobby, ist na vylet s rodinou, pozri si pozitivine afirmacie.
@jahodka8 snáď lekári vedia čo robia
@lucmirka124 určite psychológ a najlepšie taky čo pracuje s onko pacientmi.V nemocnici určite takého majú.Presla si veľkým stresom a niekoho ten adrenalín a strach o život naštartuje a, keď je po všetko je psychicky unavený, vystavený...
Si úžasná hovor si to každý deň.A tiež by som išla na liečenie, alebo pár dní s rodinou preč.
@jahodka8 ano asi tak, trapim sa , so vsetkym aj napriek snahe fungovat zivot normalne, pridem si ze sa len trapim, ked sa kus vsetko polepsi, v momente sa daco pokasle🤷♀️
@lucmirka124 chápem Ťa, hoci Ťa nepoznám.... prešla si kopec neľahkej tŕnistej cesty - ale skús pokračovať tak, ako napr. v tomto svojom príspevku :
@lucmirka124
AUTOR
Dakujem vam vsetkym zienky za podporu kt som velmi potrebovala❤️🍀 vystupovie bolo krasne to po 2,5 r vidiet nieco take krasne ako deticky male spievaju, recituju, su v krojoch,,, vsetci rodicia sme len dakovali aki su krasny ake to bolo skvele❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Vidiet dcerku v kroji bol zazitok nadherny, aj ako spievala🌷🌷🌷😁😁
Zdravotne som zatial ok, caka ma zas kontrola krvy ci je vsetko v norme onkomarkery,ale dufam ze to bude dobre🙏🙏🙏 /prepáč, že som Ťa skopčila/
@lucimirka124 ....nie si ani škaredá, ani tučná - Ty si jedinečná - pre manžela, dcérku a to si opakuj každé ráno, každý okamih... neviem, akého máš psíka, asi Ti pošlem nášho maznáka, pri ňom zabudneš na svet....😂 ale určite by som skúsila tie kúpele, oddych od všedných dní... myslím, že toho bolo veľa za posledné 2 roky veľa na všetkých, nielen na chorých a utrápených.... tak nahoď ten krásny úsmev a NEVZDÁVAJ sa.... držím silno päste... 🙏😘
@anjelicek26 skusim sa opytat dr, len neviem ci som schopna ist niekde bez dcery, muza, nevedela by som si odychnut,, furt by som bola hlavou s nimi,,,velmi by som chcela ist na par dni do budapesti, kuknut tropikarium, zoo, mesto,dake aquaparky spominate,, to by sa nam s malou pacilo,len to dako zariadit ked po madarsky netusim😖 tuzila som na dake 4-5 dni ist, ale muza dostat zo zamestnania je furt boj, prednasok 50 kym si vezme aspon 2 dni dovolenku,,
@lucmirka124 u nas v nemecku je Mutter-Kind Kur, dieta beries zo sebou (a je o neho postarane). Na Slovensku neviem, ako to funguje... ale celkovo - obcas proste treba mysliet len na seba...lebo sa zlozis a to pomoze komu?
V prvom rade si treba uvedomiť, že tvoje pocity sú v poriadku, aj ked su nepríjemné a trápis sa. Nebojuj s tými pocitmi a nepotlacaj ich. Prijmi ich a ked ich prijmes, bude sa ti lepšie čeliť tejto situácii. Každý deň si urob malú radosť, alebo ju urob iným, aj dobrý skutok ti pomôže, znie to možno smiešne, ale vyskusaj to.
No a co ze si teraz nafúknuta alebo vacsia - je to z liekov a nehlad na vzhlad, ale skus veriť odborníkom, ze ta chcú vyliečiť. Ked sa vyliečis aj telo sa ti da do pohody aj hormony sa ustalia. Hlavné je si uvedomit ze je to z liekov a aj tie pocity su z nich a treba len vydrzat.
Joj tak dnes som len tak pri hre dostala titul od dcerky ,, maminka ty si SUPERMAMINKA'' 😍😍 este mi takto nikdy nepovedala🤣 tak ma to potesilo🥰 ked uz nic tak pre moje dievcatko a muza som v poriadku a pekna😆😆 hadam sa mi z tych uzkosti dako ulavi
@lucmirka124 robia aj rôzne cestovky takéto výlety. Aspoň pre covidom robili. Skús pozrieť na nete. Ja som chodievala vlakom alebo autobusom po Maďarsku a Rakúsku a maďarsky neviem ceknúť a nemecky pár slov. Bezproblémov sa dalo. Všetko som mala na papieriku vytlačené a rukami nohami to išlo. Dopredu som si pozisťovala vlak, autobusy. Ale ak si netrúfaš, pohľadaj cestovky, robili jednodňové výlety.
skús pozrieť toto: neviem odkiaľ si https://www.satur.sk/produkt/tropikarium-budape...
@lucmirka124 ahojky, prešla si si ťažkým obdobím nie každý by to zvládol,si veľká bojovníčka . môžem sa spýtať odkiaľ si? môžme si písať ak by si chcela, tiež mám teraz ťažké obdobie,viem že tebe by prišlo asi ako nič,ale pre mňa je ťažké.drzim ti palceky
Lekar by ti nepredpisal kupele? Podla mna by ti to po tom vsetkom, cim si presla, aj psychicky prospelo...