Ahojte mam asi zarasteny necht na nohe . Dost to boli a mam to opuchnuté. Potrebujem vymenny listok na chirurgiu?
skús najprv medicínsku pedikérku
@z1984 ahoj, ja mám s týmto už roky problém. Mám taký blbý rast nechtov a má to aj môj brat. Na chirurgii mi ho strhli a strašne dlho sa to hojilo. Ale potom zase zarastol a chodím roky na pedikúru a je to oveľa lepšie. Už vie ako ho ošetriť a veľmi mi tým pomáha. Brat na to kašle a už mu ho museli strhnúť znova, lebo má už zdeformované lôžko ako sa mu to prvýkrát zle hojilo. Skús najprv pedikúru
@magnolia555 dakujem. Citala som. o tom ze aj na pedikure pomozu len teraz to mam dost zapalene tak idem na chirurgiu radsej. Ale skusim potom aj pedikurku
@z1984 no jasné, možno Ti to urobia už na prvý šup a budeš mať pokoj 😉nech Ti to dobre dopadne
@z1984 listok potrebujes. Na chirurgiu sa chodi takto len s urazom, ale ako pisu baby mali by to vediet aj v nejakom lepsom salone urobit pokial to nie je zapalene. Co citam tak mas, tak nevahaj, lebo to bude boliet a davaj si na to pozor si to nevystrihavas?
Obvodna lekarka mi dala antibiotika tak uvidime
Mne to vyliečila pedikerka. Tiež som to mala zapálené. Najprv mi to vyčistila a vydezinfikovala, potom dala tamponádu do krajov na liečenie zápalu. Nakoniec nalepila plastovú šponu; aby rovno rástol. Pozri na internete, sú tam fotky , ako sa to robí. Chirurg ti len strhne a o pol roka mas rovnaký problém.