Ahojte, prešla som si ťažším obdobím..rada by som sa niekomu vyrozprávala, počula jeho názor a iné problémy nech prídem na iné myšlienky..ak by sa našla niektorá z vás ktorá by si chcela súkromne popísať, budem rada ak napíšete😊
nemám problém vypočuť, a ak budem vedieť aj pomôcť....resp. napísať nestranný názor.
Ďakujem Vám❤️
Aj mne mozes, budem rada 🙂
V kľude nápis do správy
Aj mne môžeš napísať 🌼❤️
Toto hovoria aj mnohí ľudia a hlavne tí čo sú stari a ostáva im len pamäť.... Čím je človek starší a nevladnejsi tým ostrejšie vidí svoje rozhodnutia a predsa sú ľudia čo tiež všetko strácajú a sú dobrej a radostnej mysle.... Ich tajomstvo je ze hľadali vzťah so živým Bohom cez Pana Ježiša a poznajú dnes tak opovrhovanu a výsmechu vydanú Bibliu... Tam sú pre úprimných odpovede. Hľadaj Pana Jezisa_Nikto tvoje srdce, bolesti i hriechy nepozná tak aby si nasla pokoj, ale "A bude že každý ktokoľvek bude vyzývať meno Panovo, bude záchraneny." dá smer a pravdu do života _srdca i mysle o to ide. Prajem ti všetko dobre, drz sa
@anaj_janka ďakujem aj tebe
@katie1604 život je boj, dennodenne riešime rôzne situácie, ak potrebuješ pomoc alebo radu tak mi napíš
V kľude mi napíš rada poradím ak bude treba