Potrebujem radu ohľadom práce

ardnaxela1989
8. nov 2017

Dobry deň potrebovala by som poradiť mám nastúpiť do wustenrot poisťovne ako finančný poradca a každý v mojom okolí má od toho odhovara keďže tam je plat podľa provízií máte niekto prosím skúsenosti s touto prácou vopred vám ďakujem

tamvtme
8. nov 2017

A to ste sa nebavili o plate?

ardnaxela1989
autor
8. nov 2017

@tamvtme no áno bavili plat je tam podľa toho koľko poistiek uzatvorim

jarmilafilova
8. nov 2017

Ano je to od uzavretych poistiek a nezrusenych. Ak zrušia poistky skor ako je lehota tak budete este musieť vracať peniaze. Takto funguje vsetko Fin. poradenstvo.

katarinamarkova
8. nov 2017

@ardnaxela1989 tvoje okolie ťa odhovára správne 🙂

bundle
8. nov 2017

@ardnaxela1989 no, neviem či ťa to dokáže uživiť..možno len ako vedľajšia práca, ale osobne by ma nikto nikdy na takú prácu nenahovoril z viacerých dôvodov...človek musí mať na to povahu, aby neustále niekoho prehováral a nahováral na kúpu poistky...treba na to veľa dotieravosti a neúprimných úsmevov atď. Väčšina ľudí, by takú prácu nechcela..

lubmar
8. nov 2017

Presne ako pisu baby, na to treba mat povahu, stale niekoho otravovat a nahovarat, zacnes poistkami celej rodiny, vzdialenej rodiny, kamaratov, kolegov, tym pokryjes tak mozno prve 3 mesiace a si skoncila ☹ Potom uz musis obtazovat cudzich ludi, mnohe poistovne ta nutia chodit po domoch, kto na to nema povahu sa citi traapne,vyvolavas stalym klientom na vylepsenie poistky uz uzavretej, a ako tu niektora napisala, ked nesplnis mesacnu normu, este budes platit ty im. Lebo oni ta najprv poslu na skolenie, ktore ti zaplatia, a ty im to musis nejako predsa splatit. Teda neviem, ci to tak funguje u vsetkych poistovni a stale, ale donedavna to tak este bolo..

zivotkratky
8. nov 2017

mám skúsenosť, nikdy viac. Hladaj prácu nie holuby na streche.

juliet86
8. nov 2017

Nechod do toho

eliska13
9. nov 2017

@ardnaxela1989 určite nie

rembura
9. nov 2017

to je taka dost nevdacna praca, budes si musiet ludi nahanat lebo tam sa ti kazdy mesiac zvysuje ta hranica kolko poistiek a ake mas uzatvorit. neviem no ak myslis, ze to zvladnes tak kludne ale treba tam davat pozor na to aby ti ich nerusili lebo budes vraciat peniaze

anjel35
9. nov 2017

keby to bolo tak, ze ti daju aspon minimalnu mzdu a k tomu proviziu co si zarobis, to by bolo lepsie. Budes pracovat na zivnost? Vyrobis si na odvody? A ked nie? Ja sama viem,ze dnes ludia proste poistky uz maju, tak je to vacsinou o tom, ze ich presviedcas, aby ich zmenili. Obvolas celu rodinu, blizkych kamaratov, ktorí sa ti potom budu vyhybat, aby si im zas nieco neponukala, a potom zacnes odrazu volat spoluziakom zo strednej a zakladnej a budes ich pozyvat, na kavu, aby si ich oberala o ich cas nukanim poistiek. Brrrrrrrr, uz nikdy viac takuto pracu nechcem. 😖

negymama
10. nov 2017

och to nie nechod do toho , ja som bola tiez na pohovore v poistovni, nie je to normalny prac. pomer, ty si na zivnost, platis si odvody, robis si sama danove priznanie.

slubili mi 400 eur plus provizie, ale z tych 400 si musim sama platit odvody, minimalne prvy rok zdravotne 62 ci kolko eur, potom aj socialne, proste budes sa nahanat stresovat, otravovat ludi. Uff... ja mam sestru v tejto oblasti, ona je uz za roky vypracovana a nerobi poistky ale stavebne uvery, predtym robila aj pre poistovnu... ona ma odhovorila, vie ako to v tej branzi chodi.

o mesiac som si nasla riadnu pracu, pohoda klidek k, primerane ohodnotenie. A este ked si v poistovni na zivnost /co je takmer na 100 percent/ tak nemas narok ani na dovolenku ani na ocr, ani na stravne listky, lebo proste nie si riadny zamestnanec. Takisto mi povedali, ze keby som chcela odist skor ako o rok, musela by som vratit peniaze co do mna investovali vramci 3mes. skolenia, asi aj preto robia tie skolenia take dlhe, aby si tym cloveka zaviazali "vdacnostou"

ak uz je clovek na zivnosti a ma si zarabat sam na seba, tak nech mu to aspon prinasa volnost a nie uviazanie sa.

talula
11. nov 2017

rozhodnutie je samozrejme na tebe, ale zamysli sa - ked uz nad tym vahas ci zobrat alebo nie, nie je to pre teba jednoznacne tak do toho nechod .. ako pisu dievcata, je to robota o tom ze otravujes ludi a nutis im co nechcu ..