Potrebujem po opravnej skúške nový vodičský preukaz?
Ahojte chcem sa opytat mala som skušky na skupiny B a A2 , A2 som spravila ale B nie , no A2 by som si uz chcela poziadat VP. Ak si teraz poziadam o VP na A2 , a dodatocne spravim opravne skusky na B, bude mi treba ziadat o novy VP alebo mi tam len to B “dotlačia??”
mozes skusit aj ciernu fixku, ale obavam sa, ze elektronicky zapis nebude zodpovedat ;) ... takze ano, pri zmene opravneni sa vzdy vydava novy VP.
Nespravila si jeden vodičák nemáš žiaden,museli ti už pri skúškach zobrať vodičák a už bol
@minenkak no asi si to nepochopila. Robila som NARAZ na A2 a B na motorku som urobila na B nie. Chcela by som na motorke jazdit kym sa este da. Preto by som si chcela uz urobit VP na A2 na policii
Ty si to nepochopila,nespravis jedeynemas žiaden
@minenkak dali mi vodicske opravnenie na A2. Mozem si ist spravit vodicak. Nechapem co nechapes
Vodicsky preukaz*
Vždy keď robíš nový vodičák musíš o nový požiadať
A2 su myslim velke motorky ak sa nemylim pokial si to spravila tak ic na policiu predloz im papier s autoskoly a za poplatok ti vystavia na motorku vodicak, skupina B su auta "male" to ked si nespravila tak smola ale ked pojdes na opravne skusky a spravis ich musis ist znova na policiu, znova si vystat radu, znova poziadat o vystavenie noveho vodicaku a za poplatok ti to oni vyrobia a dopisu ti tam aj skupinu B ak to teda urobis. Prajem ti vela stastia na opravnych skuskach.
@minenkak ale ona spravila A2, ma na to opravnenie od autoskoly, A2 su myslim ze velke motorky ak sa nemylim....cize ak ma papier s autoskoly ze spravila vodicak na motorku tak s tym uz moze ist na fizlicu. A ak spravi opravne na skupinu B tak samozrejme ze musi ist znova na fizlicu a poziadat o novy vodicak pricom jej tam dopisu aj tu skupinu ktoru s ktkrej robila opravnu skusku.
@pupava36 Do skupiny motorových vozidiel A2 patria dvojkolesové motorové vozidlá bez postranného vozíka alebo s postranným vozíkom vybavené motorom s výkonom nepresahujúcim 35 kW, s pomerom výkon/najväčšia prípustná celková hmotnosť nepresahujúcim 0,2 kW/kg, ktoré nie sú odvodené od vozidla s viac ako dvojnásobkom ich výkonu.
@minenkak trepeš dve na tri. Ja som spravila na normalne velku motorku nie na malú 125ku.
§ 75 Rozsah a členenie skupín motorových vozidiel, zákon 8/2009 o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov
https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/2...
Chod na policiu, poziadaj o vodicak a hotovo a neries. Mas papier od policajta ze si spravila vodicak na motorku A2? Mas!!!!chod na fizlicu, poziadaj o vodicak, odfotia ta, zaplatis si kolok a letis domov alebo do prace. Ked spravis opravne skusky na skupinu B dostanes papier od policajta a znova musis ist si vystat radu na policiu a znova poziadat o vystavenie noveho vodicaku. Hotovo.
Urob si rezerváciu aby si nemusela vystáť rad.
https://portal.minv.sk/wps/wcm/connect/sk/site/...
A2niesu veľké motorky,A sú motorky bez obmedzení

Na vodičskom vyškriabeš riadok na doplnenie údajov, plastovú kartu pošleš nazad, aby znovu založili do stroja a dotlačili?