Potrebujem nový telefón, aby som veľa nepreplatila

14. máj 2021

Prosim vas poradte mi, rozbil sa mi telefon, ale potrebujem ho, asi jedine na splatky, ak viete poradte kde, aby sa to dalo, aby som nepreplatila telefon 2 x, ako z o2 ze 100 eurovy telefon dva roky splacat 20 eur. Som na materskej, dakujem za pripadnu radu.

s_a
14. máj 2021

V O2 praveze nepreplatis nič, len preto sú tam telefóny trocha drahšie ako inde, ale v konečnom dôsledku ta to môže vyjsť lacnejsie ako na splátky s vysokým úrokom

s_a
14. máj 2021

Ale to už si radšej požičaj 100€ na telefón od rodiny 🤷🏼‍♀️

0silvia0
14. máj 2021

Zobrat telefon od operatora, ak mas pausal

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tomcimka
14. máj 2021

Cez operátora neodporúčam. Keď som si porovnávala ceny u nich a v obchodoch,tak by som riadne preplatila.
Telefón do 200€ odporúčam Motorola g30: https://touchit.sk/motorola-moto-g30-rychly-tel...
Som s ním veľmi spokojná. Kupovala som ho cez eshop pocas víkendovej akcií za 150€ (tiež som na materskej). Podporuje Google play, dá sa ním platiť kartou, fotky sú perfektné (samozrejme treba vedieť nastaviť). Internetbaking funguje perfektne (kamoška má telefón za 500€ a nedá sa jej vstúpiť do internetbankingu, pretože jej mobil nepodporuje nejakú funkciu či apku 🤷🙈)

0silvia0
14. máj 2021

@hettinka mne sa oplatilo u telekomu, mala som zlavu na telefon 50 euro z ceny telefonu.

s_a
14. máj 2021

@tomcimka ale kebyže si berieš ten mobil na splátky, ako chce autorka, tak v elektre by ho preplatila ešte viac ako v O2 na faktúru..

Ale hej.sk zvykne mať akciu na splátky bez úrokov.. mali by mať aj tento víkend ale či ti to prejde keď máš len rodičovský

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0silvia0
14. máj 2021

@hettinka to maju decka datove pausaly, okolo 20 euro platia. Telefon bol vypredajovy, este so zlavou 50 €, tak som ho brala, lebo to bolo vyhodne. Sice ho nutne nepotrebujem, zobrala som ho ako zalozny, keby sa niekomu doma pokazil telefon. Ak sa do roka nepouzije, darujem rodicom. Mam rada taketo istoty mat doma keby nieco...

hettinka
14. máj 2021

@0silvia0 ja takto doma opatrujem dva iPhone 6s, keby náhodou…
Teraz som pozerala, v Orange na 15-eurový paušál dávajú zľavu na telefón 13€. O ničom…

0silvia0
14. máj 2021

@hettinka no tak to je slaba zlava fakt...

kkovacovak
14. máj 2021

Ja som kupovala telefón v nay na splátky cez Ahoj a bolo to bez navýšenia. Neviem či to majú tak stále. Ja som to vtedy brala na rýchlo kvôli dôveryhodnosti pre banku lebo sme chceli brať hypotéku tak nech mám nejakú overiteľnú minulosť. Ani som nevedela že to takto ide a v pohode. Splátky vypočítali tuším na rok ale ja som to za chvíľku zaplatila lebo mi išlo len o ten zápis a ani s tým nebol problém. Takže sa treba asi spýtať priamo

ala76
14. máj 2021

ja som zobrala od 4ky pausal .sloboda 100.
za pausal platime 5eur a telefon 6eur mesacne.xiaomi redmi 9.