Potrebuje dvojročné dieťa lístok v mestskej doprave?

erimi
2. dec 2016

Dobry den, chcem sa opytat ako to je v Žiline s mhd. Moj syn ma 2 roky. Musim mu kupit listok ked ho nebudem mat v kociku? Dakujem

vika35
2. dec 2016

netreba do 6 rokov je bezplatna mhdcka.

erimi
autor
2. dec 2016

Aj ked nebude dieta v kocari?

babulina
2. dec 2016

@erimi dietatu nie ale kociku ano, ale neviem o tom ze by to niekto kedy dodrziaval

vika35
2. dec 2016

jasne.
" Nárok na bezplatnú prepravu majú deti do dovŕšenia 6 rokov, sprievodca ZŤP-S, invalidný vozík, vodiaci pes, kočík s dieťaťom do dovŕšenia 6 rokov a občania vo veku nad 70 rokov s trvalým pobytom v Žiline, ktorí sú držiteľmi čipovej karty s predplatným lístkom 70. "
zo stranky mhd zilina

alchemilkazltozelena
2. dec 2016

@erimi to nestacilo dat do svojho blogu otazku? musis zakladat kvoli tomu temu? :-O

cacianka
2. dec 2016

👍 - ved ked má prístup na net na MK, tak si ľahko pozrei aj stránku MHD žilina

kendova_anna
2. dec 2016

Toto je fakt zbytocna tema, ved toto si uplne jednoducho vie kazdy pozriet na googli. A ked uz ide o to tak mhd maju asi v kazdom meste rovnake podmienky ze dieta do 6 rokov neplati, ci sa mylim?

janickacrazy
2. dec 2016

@kendova_anna Veruže sa mýliš, v každom meste je to teraz inak. U nás sa platí aj za dieťa do 6 rokov, či je v kočíku alebo nie a ked nemáš kartu, tak platíš dokonca plnú sumu ako za dospelého.

kendova_anna
2. dec 2016

@janickacrazy Fakt? Tak to som nevedela, som si myslela ze vsade je to tak ze male deti neplatia. Asi to bude tym ze este vlastne deti nemam a ze som sa o to nejako extra nezaujimala. Dakujem teda za opravenie a ospravedlnujem sa za moje mylne informacie🙂