Dobry den, chcem sa opytat ako to je v Žiline s mhd. Moj syn ma 2 roky. Musim mu kupit listok ked ho nebudem mat v kociku? Dakujem
Aj ked nebude dieta v kocari?
jasne.
" Nárok na bezplatnú prepravu majú deti do dovŕšenia 6 rokov, sprievodca ZŤP-S, invalidný vozík, vodiaci pes, kočík s dieťaťom do dovŕšenia 6 rokov a občania vo veku nad 70 rokov s trvalým pobytom v Žiline, ktorí sú držiteľmi čipovej karty s predplatným lístkom 70. "
zo stranky mhd zilina
@erimi to nestacilo dat do svojho blogu otazku? musis zakladat kvoli tomu temu? :-O
👍 - ved ked má prístup na net na MK, tak si ľahko pozrei aj stránku MHD žilina
Toto je fakt zbytocna tema, ved toto si uplne jednoducho vie kazdy pozriet na googli. A ked uz ide o to tak mhd maju asi v kazdom meste rovnake podmienky ze dieta do 6 rokov neplati, ci sa mylim?
@kendova_anna Veruže sa mýliš, v každom meste je to teraz inak. U nás sa platí aj za dieťa do 6 rokov, či je v kočíku alebo nie a ked nemáš kartu, tak platíš dokonca plnú sumu ako za dospelého.
@janickacrazy Fakt? Tak to som nevedela, som si myslela ze vsade je to tak ze male deti neplatia. Asi to bude tym ze este vlastne deti nemam a ze som sa o to nejako extra nezaujimala. Dakujem teda za opravenie a ospravedlnujem sa za moje mylne informacie🙂
netreba do 6 rokov je bezplatna mhdcka.