Potrebovala by som pôžičku 100 eur od súkromníka

lapulinka
17. nov 2019

Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť nejakú súkromnú osobu ktorá by mi požičala 150 eur na zmenku? Vrátila by som vo februári 2020 o 70 eur viac čiže 220 eur, alebo prijmem úroky ktoré si tá osoba povie. Nepýtajte sa ma že prečo si nemôžem požičať od rodiny alebo v banke lebo to proste nejde. Nikde na internete nemôžem nájsť normálnu serioznu súkromnú osobu ktorá by požičala peniaze bez poplatkov vopred. Prosím bez zbytočných nepríjemných komentárov. Viem že to je zvláštne takto prosiť o pomoc cudzích ľudí ale ja naozaj inú možnosť nemám. A niekoho poznáte poradťe. Dakujem.

klarissa25
17. nov 2019

a čo tak to nepožičiavať si, ale sa radšej uskromniť? Toto by som nerobila určite.....fakt si to ešte premysli....

janinah
17. nov 2019

ani nenájdeš....ak nie rodia,tak kolega,kamarát,sused....

lula313
17. nov 2019

@lapulinka 150eur nie je veľa. Veď chod na tyzden brigádovať do tesca a zarob si ich

lapulinka
autor
17. nov 2019

Lenže ja normálne pracujem a na brigádu čas nemám. Ak nepomôžete alebo nepoznáte nikoho kto by mi požičal tak mi sem neodpisujte, toto čo mi tu píšete viem aj bez Vás. Dík.

kikaaa444
17. nov 2019

Bože vy ste všetky múdre . Neviete v akej je situácii tak jej neraďte čo ma robiť keď otázka bola jasná . keď to neni veľa tak jej tie peniaze pošlite vy . Asi ma vážny dovod keď potrebuje tie peniaze poziciat pre niekoho je žiaľ aj 150€ veľa .
@klarissa25 A ty prosím ta vieš na čo tie peniaze potrebuje keď jej píšeš aby sa uskromnila? Však aj ty napríklad prestaň na mesiac jesť.. sa uskromni

klarissa25
17. nov 2019

@kikaaa444 vieš čo poznam veľa ludí ktorý si požičiavaju peniaze a nemusia 🙂 nevravím že je toto ten prípad ale podla mna je vždy aj ina možnosť....a napríklad aj teraz pred vianocami si veľa ludí pozičiava peniaze napríklad na darčeky, čomu teda fakt nerozumiem....

janula3000
17. nov 2019

V práci sa ti nedá dohodnúť na takejto pôžičke? Niektorí zamestnavatelia s tým problém nemajú a vedia pomôcť keď treba. Poprípade poriešiť to zálohou a v ďalšej mzde poprípade mzdách by ti to postupne zrazili.

kikaaa444
17. nov 2019

@klarissa25 ja mam tiež na to svoj názor ale nebudem to komentovať keď neviem v akej situácii je . Mám kamosku ktorá je vo veľmi zlej situácii a tiež si požičiava odomna aj po 50€ lebo jej to doslova zachráni život . Autorka si zrejme nemá od koho poziciat ma svoje dôvody prečo chce tu pôžičku tak nebudem to predsa komentovať keď jej otázka znela inak . Ty si jej však s presvedčením napísala že sa uskromni ako by si vedela na čo tie peniaze chce 🤦🏽‍♀️

3009
17. nov 2019

@lapulinka bežná súkromná osoba asi na 100% nie, len nejaká výpalnícka, ktorá ťa je schopná za 150 eur poriadne namastiť.

eliska13
17. nov 2019

@lapulinka nemas nieco na zalozenie do zalozne??prsten, nausnice, elektroniku?

lapulinka
autor
17. nov 2019

Ved práve že neviete niektoré v akej som situácii, nie v mojom zamestnaní bohužial tiež nie , pýtala som sa v prvom rade a na založenie nemám ale ste niektoré zlaté že viete pochopiť človeka. Ano aj ja poznám ludí ktorí si požičiavajú napr od rodiny alebo kamošiek ale žiaľ ja túto možnosť nemám.

stela01
17. nov 2019

@lapulinka ak nemáš nikde nikoho
Ešte môžeš vziať daky tovar na splátky a predať ho 🤷🏼‍♀️

lapulinka
autor
17. nov 2019

Nebudem tu komentovať niektoré komenty ani nemám nato čas ani náladu ale ešte raz prosím ak by ste niekoho poznali dajte mi prosím vedieť, podstivo by som si to vrátila tak ako som už písala na začiatku nie som žiadna klamárka len potrebujem pomoc. Ved môžeme spísať zmenku alebo tak. Dík

mogaa
17. nov 2019

@lapulinka jedine nebankové spoločnosti...úprimne, tiež by si nepožičala ako súkromná osoba peniaze niekomu koho nepoznáš a nič o ńom nevieš.....a zmluva - je len zdrap papiera, nikto nevie či ide o pravý OP , o podvodníka, rovnako nik sa nebude súdiť pre 150euro🙂 bohužiaľ - jedine nebankovka alebo napr. povolené prečerpanie v banke, či rodina alebo známi....

mogaa
17. nov 2019

@lapulinka ale skús sa popýtať v bankách, niektoré hned pri založení účtu dávajú povolené prečerpanie(skús napr.čsob)

sara07
17. nov 2019

150€ dáva banka debet bežne, to by mohlo ist, alebo spotrebak a splacat po určitej čiastke ,skus možno to pôjde

modrava
17. nov 2019

ak je to nejaka fyzicka vec, na ktoru tie peniaze potrebujes, nie je realnejsie povedat co to je a spytat sa ci to nevie niekto ponuknut? alebo vyuzit ine moznosti co ponuka net. je tu skupina darujem... viem, ze sa tu za to do mna niektore obuju. ale ja som napriklad dnes darovala cez mk skoro novu funkcnu mikrovlnku, len preto, ze sa mi nechcelo natahovat s bazarom a peniazmi.
urcite by som sa snazila vyhnut pozickam u neznamych ludi, alebo poziciavat si na vysoke uroky

lapulinka
autor
17. nov 2019

Ako som už písala nedá sa mi nič s toho čo tu píšete ani banky ani predaj ani známi , je to pre mňa jediná možnosť.

calendula321
17. nov 2019

@lapulinka Načo tie peniaze tak nutne potrebuješ ?

uglybetty1234
17. nov 2019

Skus , myslim sa to vola zltymelon, zadaj do googlu, tam poziciavaju sukromne osoby

lapulinka
autor
17. nov 2019

Ale ked to nejde tak tak čo už, bohužiaľ ludia sú teraz nedôverčivý a radšej budú komentovať ako by mali pomôcť. Ja keby že mám peniaze a niekto ma o to poprosí tak by som mu pomohla. Zltý melon mi nepožičia už som skušala aj tieto všetky pôžičky, ved keby som to neskúsila tak sem nepíšem. A na čo potrebujem tie peniaze celendula321? myslím že je to moja vec, proste ich potrebujem.

klarissa25
17. nov 2019

@lapulinka prepač ale myslím si že cudziemu človeku by si nepozičala peniaze....

calendula321
17. nov 2019

@lapulinka Veď prečo to hneď berieš ako útok. Ja ťa predsa nesúdim. Ale toto tvoje jednanie nebýva bežné. Ale ako tu už spomínala aj @klarissa25, ľudia si niekedy požičiavajú na blbosti. Ako má mať k tebe niekto dôveru, keď ani nevie, na aký účel tie peniaze vlastne požičiava.

janulla77
17. nov 2019

@lapulinka ahoj mňa ešte napadlo ak pracuješ môžeš sa skúsiť popýtať na štedrú kartu v banke. Veľa ľudí ju má skoro každý ňou platí v obchode čo pozerám. Vo výške 300 eur... Tuším že 15 eur je najvyššia splátka... Ktorú by ti mesačne strhávala.

lapulinka
autor
17. nov 2019

Keby by mi niekto bol ochotný naozaj požičať tak tomu človeku by som to povedala na čo ich potrebujem, nebudem to tu písať len preto že je niekto zvedavý.

calendula321
17. nov 2019

@lapulinka No vidíš takto, tak to ti naozaj nikto nepožičia ... a troška pokora by ti tiež nezaškodila. Myslím všeobecne k luďom.

klarissa25
17. nov 2019

@lapulinka ty v podstate čakaš že ti tu niekto napíše že ti poziča peniaze ano? Prepač ale fakt ked to nechceš napísať tak je to riadne nedôveryhodné.

calendula321
17. nov 2019

@klarissa25 Áno, presne to čaká. 150€ nie je veľa, ale ani málo. A ľudia si v dnešnom svete dobre rozmyslia, či požičajú a na aký účel. Ale pri jej prístupe a správaní by som tie radšej poslala na charitu, nech by ich akokoľvek potrebovala.

portret7
17. nov 2019

nehnevaj sa, ale ludia sa prirodzene pytaju, na co peniaze potrebujes a ty uplne arogantne odpovedas! ak sa takto chovad bezne v realnom zivote, necudujem sa, ze si nemas od koho pozicat... ziadna rada od vyssie zmienenych ti nie je dobra... tak chod zobrat na ulicu alebo si odskoc do bordelu, co ti viac mozeme poradit!😉

mogaa
17. nov 2019

@lapulinka to je jedno, napísať môže hocičo...ale len hlupák požičia cudziemu človeku o ktorom nič nevie ....už len samo o sebe že autorke nechcú požičať ani banky ani nebankovky ani známi je viac ako pravdepodobné že pani nemá na splácanie alebo že ide o podvod....ale ak chce niekto darovať - je to jeho vec😉