Potratové tabletky - skúsenosti

cica255
20. júl 2017

Potratové tabletky mal niekto s nimi skúsenosti ?

unctadorg
20. júl 2017

@cica255 su zakazane v prvom rade, never "vsetkemu" co je na internete a nerob blbosti. Chod radsej za lekarom a upt. Iba si privolas problemy!!

janka3112
20. júl 2017

Umele prerusenie tehotestva sa vykonava aj tabletkovou formou, avsak na Slovensku vraj tato forma interupcie nie je schvalena...bezne to ale funguje v inych EU krajinach napr. vo Velkej Britanii.
Bohuzial som bola pri konzultacii s mnohymi zenami ktore si tym presli.

evinea
21. júl 2017

Na slovensku ich nezozenies, teda nie legalnou cestou ale takto by som to neriesila. Keby chcem spravit taketo rozhodnutie tak sa v prvom rade poradim s lekarom, nie je to sranda a moze to mat aj nejake dlhodobe nasledky takze ist do toho takto na vlastnu past by som neodporucala

uskrnica
21. júl 2017

U nas je to nelegalne takze ak cosi tak hajde za doktorom lebo si este sama sebe ublizis este viac. Ale ak by som mala povedat svoj osobny nazor tak si to este premysli, nikdy nie je tak zle aby sa to muselo riesit taktouto cestou 🙂

janka3112
21. júl 2017

@evinea @uskrnica neviete preco je to na Slovensku nelegalne? Len ma to tak zaujima...kedze v inych krajinach sa to bezne pouziva na prerusenie tehotenstva. Samozrejme su lieky podane ambulantne...a myslim si, alebo z toho co som videla je to ovela setrnejsie pre organizmus ako tzv. vyskrab 😕

cica255
autor
23. júl 2017

Však áno .. aľe bojím sa to aj užiť keďže ma to svoje riziká

janka3112
23. júl 2017

@cica255 tak predpokladam, ze nezijes na Slovensku...? Podla mna by si si to mala poriadne premysliet. Vidim, ze mas doma 5 mesacne babatko a asi ti je tazko pri pomysleni na celu situaciu, no poriadne si to zvaz, lebo s tym pocitim budes zit cely zivot. Ak sa predsa len rozhodnes pre dalsie dieta, som si ista, ze sa vytrapis, ale raz na to budes spatne pozerat a dakovat Bohu aj sama sebe, ze si to zvladla a ze si sa vtedy rozhodla inak.
Rizika su tak, ze budes vela krvacat...prva davka sa berie u lekara s tym ze ta posle na 2-3 dni domov a potom sa vratis kde ti daju druhu davku ktora spusti krvacanie a tiez nastanu bolesti, ako pri menstruacii (no vraj o dost silenjsie). Riziko je take, ze by si mohla vela krvacat aj to ze sa poriadne nevycistis, od toho by tam mal byt potom pritomny lekar aby to skontrolovali.

kika3777
17. máj 2020

PROSIM VAS ZENY....NEBERTE TIE TABLETY. MALA SOM A RUN VLASTNU SKUSENOST!V GB.
HROZNA BOLEST!!!!!!
KED TO ZACNE..PRI POMYSLENI PLACEM.NEBERTE JU..BOZE