Ktoré máte alebo ktoré by ste si skôr zadovazili? Vraj aj potkani sú veľký maznaci
Ja mám morča už 2 roky a neľutujem
Zalezi kus od kusu, ani na pohlavi nezalezi. Mali sme dva potkaniky (samicky), len jeden bol maznavy, druhy vobec, utekal od nas. Poznam dvoch zajacikov (samcekov), jeden maznavy, druhy ani za nic. Ideme mat teraz 2 morciatka, som zvedava ako to vyjde.
Ja som mala potkana, úžasné stvorenie, dokonca mal otvorenú klietku nonstop, potrebu robil iba tam, spal tiež na mieste, mohol chodiť po byte kade sa mu zachcelo, nikdy nič neznicil, reagoval na meno a dával pusinky 😃. Dalo sa s ním hrať, nikdy nás nehryzol. Svagrina mala hádam aj 10 morciat, ani jedno nebolo kontaktné. V podstate len vtedy, keď chceli jest. A strašne plzli.
Urcite potkanov, ale musia byt minimalne dvaja, kebo inac trpia 🙂
zalezi aj kolko casu chces venovat zvieratku, potkana som nemala, ale vraj su inteligentnejsie, mozes ho nosit na pleci a naucit vselijake kusky.
morca je mazel, ale tiez sa mu treba venovat.
My sme mali potkana len sme ho museli dať vykastrovať 😁 a veru neľutujem bol to náš miláčik a keď umrel sme si aj poplakali 😥
Potkan. Morčatá mi až také kontaktné neprišli. Najviac sa z ľudskej spoločnosti tešili asi len keď chceli žrať.