Potkan verzus morča

19. apr 2022

Ktoré máte alebo ktoré by ste si skôr zadovazili? Vraj aj potkani sú veľký maznaci

lintu
19. apr 2022

Potkan. Morčatá mi až také kontaktné neprišli. Najviac sa z ľudskej spoločnosti tešili asi len keď chceli žrať.

lentajeho
20. apr 2022

Ja mám morča už 2 roky a neľutujem

ruzasipova
20. apr 2022

Zalezi kus od kusu, ani na pohlavi nezalezi. Mali sme dva potkaniky (samicky), len jeden bol maznavy, druhy vobec, utekal od nas. Poznam dvoch zajacikov (samcekov), jeden maznavy, druhy ani za nic. Ideme mat teraz 2 morciatka, som zvedava ako to vyjde.

hrabovo
20. apr 2022

Ja som mala potkana, úžasné stvorenie, dokonca mal otvorenú klietku nonstop, potrebu robil iba tam, spal tiež na mieste, mohol chodiť po byte kade sa mu zachcelo, nikdy nič neznicil, reagoval na meno a dával pusinky 😃. Dalo sa s ním hrať, nikdy nás nehryzol. Svagrina mala hádam aj 10 morciat, ani jedno nebolo kontaktné. V podstate len vtedy, keď chceli jest. A strašne plzli.

martina123s
20. apr 2022

Urcite potkanov, ale musia byt minimalne dvaja, kebo inac trpia 🙂

heln
20. apr 2022

zalezi aj kolko casu chces venovat zvieratku, potkana som nemala, ale vraj su inteligentnejsie, mozes ho nosit na pleci a naucit vselijake kusky.
morca je mazel, ale tiez sa mu treba venovat.

iwka1984
20. apr 2022

My sme mali potkana len sme ho museli dať vykastrovať 😁 a veru neľutujem bol to náš miláčik a keď umrel sme si aj poplakali 😥