Poštový šek, koľko to trvá kým mi prídu peniaze?

masenkamedvedova
8. okt 2018

Ahojte prosím ako dlho trvá kým príde suma šekom na adresu ? Dotyčný posielal 4.10. na poštu. Teraz mám čakať kým to pošta spracuje a doručí na adresu. Nemáte skúsenosť ? Nechce sa mi veriť že to môže trvať 15 dní.

jeennyv
8. okt 2018

@masenkamedvedova ja ked nieco platim sekom, splatky veci atd...vacsinou ten, kto prijima nejaka firma atd..ma poznamku kolko to cca trva, ale vzdy to bolo okolo troch pracovnych dni, aby si sa vedel zariadit a neomeskal sa s platbou ak su sviatky, vikend atd...

masenkamedvedova
autor
8. okt 2018

@jeennyv to mi nenapadlo ale to zase pripisujú zo seku na účet a mne to príde z účtu na sek . Poštová banka tvrdí že do troch dní to mám na adrese. Ten čo poslal že aj 15 dní a teraz neviem či má neklame a neposlal nič len hľadá čas.

jeennyv
8. okt 2018

@masenkamedvedova ja by som verila skor banke ak hovori o 3 dnovej lehote..to je taka bezna lehota ..nejake nezrovnalosti tak 5 dni mozno, ale 15? Neviem o aku situaciu sa jedna v ako kupnom vztahu atd, ale aby polku mesiaca sli peniaze, 😳

lubik87
8. okt 2018

@masenkamedvedova mne jedna kocka šekom platila vopred poštovné za tovar a sek prišiel na tretí deň , takže ťa asi tvoj odosielateľ ťahá za nos :/ veď si zober dobierka keď si dáš na účet alebo v hotovosti šekom tak ten šek aj účet je max do 4 dní

masenkamedvedova
autor
9. okt 2018

@lubik87 dnes to je tretí deň budem zvedavá dúfam do konca týždňa to pride 😓😓😣

lubik87
9. okt 2018

@masenkamedvedova ja že už dlhšie to trvá tak to ti ešte príde 🙂 ak poslal ..v piatok tak dnes alebo zajtra

masenkamedvedova
autor
9. okt 2018

@lubik87 no mne povedal že to trvá aj 15 dní kým to doručí pošta . 4.10 že odoslal

lubik87
9. okt 2018

@masenkamedvedova určite sa dáva nejaké potvrdenie nech ti pošle HM ? A budeš vedieť ..až poslal nebude s tým.problem

saxana000
9. okt 2018

@masenkamedvedova ja viem napriklad ze tento vikend mala postova banka vypadok nesli vyberat seky ani posielat peniaze ani robit vklady..

masenkamedvedova
autor
9. okt 2018

@lubik87 takto vysvetlím . Možno má ozaj pravdu . Ja som rušila poistku životnú a riešil mi to známy ako poradca . Priamo s ním žiadosť a všetky papiere čo k tomu som len s ním . On mi povedal že 4.10 poisťovňa odoslala peniaze na poštu a že 15 20 dní kým to pošta doručí mne ?

lubik87
9. okt 2018

@masenkamedvedova no tým.si mala začať 🙂 myslim že tam je lehota až 30dni ..oni v poisťovni majú času..ja keď som rušila v axa tak im to trvalo cez 4 týždne..a na pobočke mi povedali do 7 dní

masenkamedvedova
autor
9. okt 2018

@lubik87 poistka sa mi zrušila k 30.9 a 4 .10 odoslali peniaze že oni s tým už nič nemajú spoločné im peniaze odišli a ostatné závisí od poštovej banky.

lubik87
9. okt 2018

@masenkamedvedova tak už len čakaj...ak nič nepríde do 15 dní choď do poisťovne

veronika0310
12. okt 2021

@masenkamedvedova v akej poisťovni si mala poistku?