Poštový kuriér

gabikaa96
17. máj 2022

Ahojte dúfam že mi poradíte. Poštový kuriér mi mal doniesť balík, teraz pozerám appku pošty a že adresát nezastihnutý. Pritom ja som bola celý deň doma a čakala som. Doteraz mi vždy zavolal že je tu môžem ísť dole a teraz nič. Neviem teraz mi dá balík na poštu alebo zajtra sa pokúsi zase?

petamich
17. máj 2022

je mozne, ze odosielatel uviedol chybne telefonne cislo = nemal ako volat, treba zavolat na postu a overit si to 🙂 bez pokynu na poste nenecha, pokusi sa zajtra ak ma ale chybne cislo opat nedoruci, treba si to preverit

gabikaa96
autor
17. máj 2022

@petamich tiež mi to napadlo, len to že v aplikácii mi to podľa telefónneho čísla ukaze. Ďakujem zavolám a opýtam sa.

petamich
17. máj 2022

@gabikaa96 oni ta maju sparovanu podla cisla a/alebo emailu + mena, cize ak odosielatel uviedol spravny email, tak sa to javi v poriadku ale cislo nemusi - mne sa to uz 2x stalo napr. nemecky Amazon maze cisla, lebo GDPR (no uznaj kravina jak mraky ako to ma dorucit) a raz som sa ja uklepla, ked som cislo zadavala pri objednavke 😃 drzim paste

marci77
17. máj 2022

@gabikaa96 a keby ste mu zavolali vy a dohodli sa s nim?
rano chodi smska aj s telefonnym cislom na kuriera

mne sa uz obcas stalo, ze som nedvihla telefon v tej chvili, ked mi prave volal ....a normalne mi zazvonil na zvoncek vonku (ale zase byvame v rodinnom dome a uz ma pozna.....v bytovkach asi nie)

gabikaa96
autor
17. máj 2022

@marci77 nedostala som ani tu sms ráno. Skúsim pozrieť ešte mail či tam to náhodou nemám

iritka
17. máj 2022

@gabikaa96 mne sa to tiež stalo, proste nestíhali rozvoz, prinesú ďalší deň.

mmirka02
17. máj 2022

U mňa tiež nespokojnosť s poštovým kuriérom vôbec nedajú vedieť,že prídu a balík automaticky (u nás ) dávajú na poštu .

77daniela77
17. máj 2022

@gabikaa96 Ja som to zazila minule,tak som volala postovemu kurierovi,cislo bolo dobre,ale on sa na to vykaslal,spraval sa arogantne,napisala som mail myslim ze na infolinku a dala tam aj jeho mobil a mesto a o 15 minut balik doniesol a ospravedlnil sa....tiez som ho cakala cely den🤔

lienka.7
17. máj 2022

@gabikaa96 daj si.ho doručiť znovu

simca06022011
17. máj 2022

Pošta? express kurier, alebo balik? expres kurier by mal dorucit znovu, ale infoska o tom by mala byt. Balik bude na poste hned. Zvlastne je, ze neprisli ani spravy...
Inak je to ale bezna prax, bud sa mu nechcelo, alebo mohlo sa este stat ze sa poskodil balik. Treba ich kontaktovat. Ake maju telefonne cislo/email si vies zistit, napr. aj u odosielatela (cize ak je to z eshopu, pozri si potvrdenie o obj.)

zuzahajdulka
17. máj 2022

@gabikaa96 neobjednavala si nahodou z nemeckeho e-shopu? Tam maju zakaz uviest telefonny kontakt na balik, aj ked si ho do objedavky uviedla.

gabikaa96
autor
17. máj 2022

@zuzahajdulka nie z Bonprixu som objednávala.
Našla som si email,kurierovi som volala viackrát, nezdvíhal až teraz mi došlo do aplikácie pošty že balík bol odovzdaný na poštu.

gabikaa96
autor
17. máj 2022

@simca06022011 express kuriér. Nakoniec mi hodil balík na poštu

simca06022011
17. máj 2022

@gabikaa96 no zlaty... mala ti prist aj sprava a vsetko od neho. Pozri si potom adresu na baliku, ci je tam dobre, a aj cislo telefonu. Kludne spis staznost (by som sa len stazovala, ale teda mna neskutocne kuriery rozculuju s tymto a inak sa to riesit neda, len do nemoty sa stazovat). Alebo Express kurierom by som rovno pisala a nech to dorucia riadne. Preto som sa na to pytala, lebo napr. obycajny balik sa nedorucuje znovu automaticky, ale kurierske sa maju dorucit znovu automaticky. Ak sa nedohodnes s kurierom inak. Ale teda neviem ako to ma bonprix s postou poreisene 🙂

gabikaa96
autor
17. máj 2022

@simca06022011 vieš čo ja som si z Bonprixu často objednávala a zatiaľ sa ešte podobné nestalo.

gabikaa96
autor
17. máj 2022

@simca06022011 podľa mňa telefóne číslo dali zle,zajtra to zistím