Milé maminky, tiež máte pocit, že vám sebavedomie akosi "padá" na dno?
Čo keby sme sa navzájom pochválili našimi úspechmi, dovednosťami, či len výborným koláčom, za ktorý nám "zabudli" poďakovať... 😀 😀 😀
ďakujem, hlavne prospešná..., čím sa pochváliš?
Ja sa pochválim dnes som 1x robila z lístkového cesta také osie hniezda a boli výborné teda mne chutili len muž mi hovorí ,že on čakal lekvárové koláčiky 😅 😅
ja som práve druhý krát robila lokše a celkom sa podarili 😀
jej lokše ale by som si dala 😝 tie som ešte nerobila ale možno raz.......
boze, baby, ja v poslednej dobe len furt daco nove skusam-teda nove recepty z netu....nikdy som nebola fanatik do pecenia, ale teraz????....takto neviem ako schudnem 😔 😀 😀
šikuľky... 😵
jej aká zlatá téma, teda nie zlatá, ale super, aspon sa potešíme navzájom. Sestri, lokše by som si dala hned a maji,ja som ešte z listkového cesta nerobila, takže gratulujem. Super.
Aj ja sa pochválim, včera sme si konečne našli čas a ked malá spinkala, tak som si vyumývala terasu, vyniesli sme z garáže stol a stoličky a vysadila som si tam všelijaké kvietky, je to super a ešte sme pred domom pokosili, upravili trávnik, ja skalku a vedla chodníka som si zasadila krásne kvietky, aj tam to vyzerá pekne upravené. A strašne ma to baví.
A manželovi som dala super radu, už ma za nu dnes aj pochválil. Týka sa to jeho živnostnenia. 😀
no o chudnutí ani nevrav ja mám po pôrode ešte stále 8 kg a nie a nie dole ale je pravda ,že sa k cvičeniu ani neviem prinútiť 😠
A samozrejme celý deň nič nejem a večer sa napracem 😀 (to som sa akože pošteklila 😀 )
ja sa pochvalim peknym velkym bruskom.Sice ma na jednej strane ma trapi ze je take obrovske a na druhej si ho hladkam a mam radost
Maji4, neverim.... Musis mi poslat vzorku... 😉 Ja Ta za to chvalim, si sikula a mne by tiez urcite chutil. Mne chuti vsetko, okolo coho presiel cukor....
Ked ja mam pocit, ze v poslednom case robim vela prospesnych veci pre druhych. Nie pre seba.
Ale predsa mi nieco napada. Pred tyzdnom sme mali oslavu 1.narodenin a ja som urobila krasnu balonikovu vyzdobu, upiekla vybornu tortu a dobre som to zorganizovala. Napriek tomu, ze mi bolo velmi zle....
Chvalim sa..... 🙂
ja som svokrovi robila rebarborovy kolac a na druhy den prisiel ze by ho chcel znovu 😵 😵 chutil bajecne...
...aj teraz vo mne muzikanti vyhravaju 😀 😀 😀
martuľka, teeeda, malá má teda dlhý spánok... 😀
super...
mata 79 tie osie hniezda boli slané 😀
Baby, ved my sme take sikulky. Preco to nikto nevidi????? Nechapem.
Bianca, ja Ta chvalim. Ved to brusko a to v nom musi byt nadherne.....a jedinecne....
Maji, nevadi, aj zmenu chute obcas treba.... 😀
Aj ja Vás všetky chválim samozrejme ,že my ženy sme šikovnice najšikovnejšie ,veď keď by to mali dokázať muži čo dokazujeme my tak neviem -neviem..........
náhodou ja musím pochváliť aj môjho muža...dnes navaril obed a ráno ma nechal spať do 10h 😅 😀
tak to ho chválim aj ja mna môj muž odkedy máme malú šete spať nenechal 😠
aj ja chvalim svojho muzicka lebo ma dnes vytiahol von a kupil nam akoze klimu aby bolo mne a miminku v brusku v lete dobre 😵
ahojte,monkula vynikajuca tema-taka milucka ,takze vas vsetky chvalim 🙂
musíme sa chváliť každý večer za to,čo sme cez deň všetko zvládli...tak nás aj ja všetky chválim 😉
tak my si sebavedomie steklime s manzelom kazducky den navzajom a mame opravnene za co 😀 😵
bianca, ja ta tiež velmi chválim, lebo sa mi páči tvoj prístup k brušku a určite budeš jedna superská mamina. 😉
monkula, ono sa to zdá, ale boli to dve hodiny, makali sme ako fretky. Ale stálo to za to. 😉
ja sa pochválim 😀 , že sa mi konečne podarilo dokopkať muža k tomu, aby si urobil poriadok v oblečení, aj keď myslím, že ešte neurobil všetko, čo som čakala, ale aspoň niečo... 😀 😀 😀
lyongirl nenapises mi ako si to dosiahla? Lebo mne zlyhalo takmer vsetko.... 😒 😝 😀
A ked som uz tu tak sa pochvalim: Dalsi den za mnou....a nikomu sa nic nestalo 😝 ....
nijak zvlášť, nato, že som mu to hovorila už dóóósť dlho, tak dnes, keď sme išli zo zákusku a zmrzlinky som mu vysvetľovala, že treba si dať do poriadku topánky, čo sa nenosí vyradiť, zimné poumývať/dosť skoro 😀 /atď. Schoval zimné bundy a nejaké moje veci, no topánky v tom zatiaľ myslím neboli...
vlastne som chcela napísať, že ho asi osvietilo 😀
pekna tema 😵