Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
Môžme sa dohodnúť aj na predaji. A ktoré konkrétne potrebujete?
Pardon neuvedomila som si že som na švagrininom nicku a napísala som vám. ...
koka89 a aké potrebujete?
Ahojte. Mozem sa optyta na cenu pri predaji - ak niekto by bol ochotny postavicky aj predat. Dakujem
dufam, ze si z toho neurobi nik predajny busines 😝
Som ochotná kúpiť stikeez postavičky.
Ponuky poprosím do IP 🙂
@trtolienka za cenu poštovného vám ich predám ak chcete. .. zarobiť na tom nechcem. ..
@reny363 Ahoj, Reny. Urcite mam zaujem o hociake...deti maju len 4kusky..ak to plati, posli si rovno c. u. a sumu. DAKUJEM
Máme záujem o postavičky. Ozvite sa prosím
Ahojte mam zaujem o postavicky, kludne za postovne. Na vymenu figurky zatial nemam ale mam cca 10 tesco karticiek
Ahojte rada by som vymenila.Potrebujeme nakoľko nemám kufrík ešte nenapisem mená ich ;) takže.KACKU,RYBKU,KORYTNACKU,ZIRAFU,ZELENÝ SO ZUBAMI A 2 OCI,RUŽOVÝ S 1 OKOM A 2 ZUBAMI A TAKÝMI ROHMI,ZELENÝ S 1 OKOM.Na výmenu mám: 2 x zaba,1 tučniak,1 žralok cierny,1 ten vlk cierny,1 prasa,2 kravy,3 x ten fialovy s vyplazenym jazykom,1 ružový s dvomi očami (nie ten s rozkami),1 fialovy s takými zubami a velkymi očami.fu snáď ste ma pochopili ;)
Kúpim postavičky. Píšte IP.
@reny363ely už dlho zháňam. Poprípade zaplatím dohodnutú sumu.
@reny363ely už dlho zháňam. Poprípade zaplatím dohodnutú sumu. Pošlite mi prosím číslo účtu a cenu za postavičku Ely Vopred vdaka
Dobry vecer,nam chyba iba zaba prosim nema niekto? Mame vela Na vymenu
Zhanam: sharky, hip-hip, bunny, guiny, frankey,puff-puff, piggy, orby, igor, puffy, gloo-gloo
na vymenu ponukam: loggy (korytnacka), dolfy (delfin)
Dobrý deň. Má niekto na darovanie za poštovné alebo na predaj (za rozumnú cenu) postavičky Stikeez? Ak áno, napíšte IP. Ďakujem.
Dobry den, mam cely album steekez, som ochotna sa nejako dohodnut alebo vymenit za tesco karticy ktore sa zbierali...
Cao, mam na vymenu modreho delfina. Chyba nam vela...
@reny363 a nepredate ?