Poštárka nedoručovala list

1. jún 2024

Ahojte mal mi prist list, mam chripku takze som bola cely den doma ale postarka nezvonila, hodila mi zlty listok ze to mam na poste.
Nebudem sa na nu hned stazovat,
iba ma zaujima ak by sa toto do buducna opakovalo,
robi tu niekto na poste - co robit? 🤣
Myslim ze s nou sa dohovorit dat nebude,
Vzdy zle naladena, gula ocami na ostatnych,
kazdu susedu ohovori aka je nahluchla a musi jej ist klopat na dvere (byvam v panelaku),
robim sa ze nereagujem ked jej podpisuvavam prevzatie listu a iba sa milo usmejem - ze hej,
pozdravit sa nevie, dokonca ani odzdravit,
to podstatne je ze mi mala ten list dorucit ona a nie aby som sa tam ja teraz trepala s chripkou.

zmrzlinka2021
1. jún 2024

A čo ti pomôže sťažovanie sa? Za tie platy tam snáď necakas prizornych a schopných ľudí. Sú na pošte radi, že aspoň niekto to robi

simona1998
1. jún 2024

Verím, že keď máš energiu na napísanie tohto, tak si mala energiu ísť do schránky pre listocek a normálne to poriešiť na pošte . Stačí vedúcej alebo niekomu klasicky povedať , či?

simsalabim
1. jún 2024

@simona1998 ved ma chripku a asi je PN. Nemoze sa promenadovat na postu…

nikaeli
1. jún 2024

@zmrzlinka2021 čo je to za argument 'za tie platy'? ty si tiež neplníš všetky povinnosti, lebo plat? 🤦🏻‍♀️

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pink_lady
1. jún 2024

A bola vaša poštárka?
U nás sa to stáva keď zastupuje.
My sme mali tento tyzden tiez problem, lebo, mali sme v schranke zlty listok - a bola som doma - dane/smeti, inokedy to da mne aj pre muza, teraz ked siel muz na postu pre to tak ani bohovi - /zvlast jemu smeti+dane/ a zvlast mne a detom smeti. Bolo im fuk ze ma moj obciansky, vraj si mesto zaplatilo do vlastnych ruk tak bodka. Ze ok dame opatovne dorucenie za 2€. Tak som chcela sprdnut postarku co pride, ale prisla taka mila downicka, ani tie 2€ nechcela, ani obciancky, ze som sa akurat usmiala a poďakovala
...ťažko povedať čo je za tým, ale skús zavolať a požiadať o opätovné doručenie, prípadne napíš mail že si chorá a prosíš ešte raz doručiť.

zmrzlinka2021
1. jún 2024

@nikaeli čím nižší plat, tým nižší dopyt po takej práci od kvalitných ľudí.

cyberk
1. jún 2024

Tiez mi postar hadzal zlte listky, stazuj sa; na ich stranke mas kontakt, napis im, odfot zlty listok. Ja som sa tak 2x a konecne sa postar zobudil, od vtedy si robi svoju pracu poriadne. 🙂

marianarem
1. jún 2024

Spoj sa s veducim posty. Sestra to raz riesila, stalo sa jej toto opakovane. Bola uspesna, zacali jej zasielky dorucovat.

maranco
1. jún 2024

Rieš to u vedúcej pošty.
Zapni si bezplatné "SMS alebo email namiesto žltého lístka" https://eposta.posta.sk/oznamovanie-zasielok/ tak ti ráno pošle email, že ti nesie list aj od koho je list, potom ju vieš vyzerať na okne 🙂 Poobede posiela SMS, že je list uložený na pošte.

lukbe
1. jún 2024

@maranco prosím ťa, pozrela som sa na to oznamovanie. To fakt chcú od človeka elektronicky rodné číslo aj cislo OP? Nepáči sa mi to🤔

maranco
1. jún 2024

@lukbe stačí ísť osobne na poštu a požiadať o zasielanie mailov a SMS, aj tak si opíšu z tvojho občianskeho to čo potrebujú

lukbe
1. jún 2024

@maranco vďaka, išla som cez aplikáciu a tam toto.

maranco
1. jún 2024

@lukbe ja to mám aktivované od 2/2016 a som spokojný, viem dopredu že niečo bude nosiť, alebo sa môžem rovno zastaviť na pošte ak je to tam už uložené

aurinia
1. jún 2024

@maranco super vec toto, ani som o tom nevedela. Tiez si to dam to oznamovanie.

zuzulka558
1. jún 2024

Toto by mi nevadilo, u nás je problém ze naša pošta je stále u susedy ma rovnaké priezvisko, na schránke mam veľkým napísané naše mena aj priezviska a odkaz poprosím hádzať sem,, tu nepomohla ani sťažnosť ani menovka, už mi prišiel menovec aj z iného vchodu,, keď som sa sťažovala na poste nepomohlo tak som to dala na internet a ešte ostali ofučane ze stačí prísť povedať, začarovaný kruh aj v schránke si nájdem inú poštu asi si myslia ze sa budem hrať na poštárku

simona20201309
2. jún 2024

@zmrzlinka2021 🤔 prizornych? Vieš čo to slovo znamená? Nepouzivaj radšej výrazy ktorým nerozumieš.
Teraz si poriadne urazila všetkých zamestnancov pošty. Nehnevaj sa, ale poštárky sú úplne normálne, šikovné a mudre ženy. Tak ako stretneš neochotnu pani na úrade, v obchode...tak aj poštárka môže mať svoj zlý deň, alebo je len proste svojska.

nikaeli
2. jún 2024

@zmrzlinka2021 predpokladám, že pani bola pred prijatím do zamestnania oboznámená so všetkým, čo práca poštárky doručovateľky obnáša. Vrátane platu. Na nekvalitné služby sa budú ľudia sťažovať. Myslíš, že za to dostane odmenu? dvihnú jej plat za neplnenie povinností?

zmrzlinka2021
2. jún 2024

@simona20201309 určite som to nemyslela generalne

zmrzlinka2021
2. jún 2024

@nikaeli neurobia nič,lebo to nemá kto robiť. Napr v Dunajskej luznej museli kvôli tomu istý čas radikalne skrátiť hodiny na pošte, chýbali tiež dorucovatelia, nevedeli nikoho nájsť. Neviem aký je stav teraz, možno vďaka ukrajincom už je to.lepsie

simca06022011
3. jún 2024

Rieši sa to s vedúcou pošty. Ale.teda my sme riešili kedysi a radšej sme s poštou skončili... bohužiaľ ako bežný občan ale stále chodí aj posta. Teraz máme súbor dorucovatelku v dedine. Ale predtým v meste... ta zazvonila všetkým Ale neozvala sa. Tak beh dole schodmi pre postu Ale ona tam už o dve minúty nebola :D a normálne ste ju videli utekať do druhého paneláku.. potom som zistila ze doporučené a väčšie veci ani nenosila.vsetky, prostr vypísala si lístočky na poste. Adresát nezastihnuty a hodila do schránky. Potom pozvonila a usla.
Sťažnosť sme písali, vymenili a lepšie bolo. Jedna zase s kľudom obalky na podlahe vo vchode nechala ak sa nezmestili do schránok:D