Co to znamena ked mi prisla od slovenskej posty sms
SlovenskáPošta: Váš balík nemohol byť doručený, pretože nebol zaplatený žiadny poplatok. Zaplatiť teraz : balikposta.pakket.promedia.sk/sk-sk/
Je to podvod. Varovala pred tym Polícia SR na FB
Zdravý rozum ľudí obchádza dosť v poslednej dobe..
No sama vidis, ze je to divny link... nic neplatit...
tá SMS prišla dnes aj mne - už to, že to nie je slovenské telefónne číslo ma hneď varovalo
, že je to blbosť
MSlela som si. Ok. Ja som ten link ani neotvarala. Len som si chcela byt na istom. Neslo mi to do hlavy ze uz velaraz som tak posielala a teraz tu na mna skusaju veci😁diky zeny
urcite je to podvod, postarke platis ak treba ze je dobierka tak priamo nej a nikdy nie cez ucet.
Ja nerozumiem, ze sa este stale najde niekto, kto sa vobec pozastavuje pri takychto podvodnych e-mailoch. Ja mam pocit, ze varovania voci nim na mna skacu uz aj z chladnicky... ja si to uz ani nevsimam.
Treba si dať pozor, nechodí to len zo slovenskej pošty, ale aj z iných prepravných spoločností a akože banka nedávno tiež čosi podobné posielala
A ty si čakala nejaký balík? Lebo ak nie zrejme pôjde o podvod, aby si niečo niekomu zaplatila.
hmmm tie si myslim, ze to moc v poriadku nebude
podvod mne ten mail chodi pravidelne, teraz som si z Alzy objednavala tak som kukala, či to neni ono, a potom došiel kurier, neviem, kto mi maily vypisuje, 2x som ho zablokovala
podla ma to bude podvod. posta nikdy nezasiela takto sms, vobec by som na to nereagovala radsej
podvod. Pošta na to upozornovala na svojej stránke. žiadne dodatočné poplatky nepítaju.
@sapetka Môže to byť podvod. A aj pravdepodobne bude.