Pošta vrátila zásielku pred termínom

22. okt 2024

ahojte, prepacte za anonym a za to ze pisem ako tatar ale som vytocena jak paragraf. objednala som si zasielku a minuly pondelok mi prisla sms ze zasielka je ulozena na poste prosim aby ste si ju vyzdvhihli do 24.10.2024, kedze som bola ale minuyl tyzden pracovne odcestovana a vcera som riesila ešte nejake veci na uradoch dnes rano som si isla na postu pre zasielku ..samozrejme vystala som si radu lebo mame jednu postu pre pol mesta..pridem prepazke poviem pracovnicke pin kod ze mam zasielku ulozenu ..ona natuka ten pin a povie mi ze uz ale zasielka bola vratena odosielatelovi lebo som si nevyzdvihla..pytam sa ze ako je to mozne ze bola zasielka vratena ked mam cas na vyzdvihnutie do 24.10 a dnes je 22.10--tak na mna vybafla ze ten termin je len orientacny a ze treba si ist hned ako pride sms po zasielku a nie cakat do posledneho dna pomaly...toto je ako normalne podla vas?

mk1111111111
22. okt 2024

No, to je proste posta 😬

elin2525
22. okt 2024

Nie, nie je to podla mna normalne, normalne mi dvio tlak, ked som to citala. Mrzi ma to. Ja zijem v Madarsku a tu sa poste vacsina ludi vyhyba, lebo su nonstop nejake problemy, preto sa tu tak dari sukromnym dorucovacim sluzbam.

autor
22. okt 2024

som sa jej pytala ze ked je to orientacne tak naco to tam vobec uvazdaju ten termin?..vsak nech rovno napisu ze mate tu zasielku a pridte cim skor..

deedol
22. okt 2024

stazovala by som sa nadriadenej a poziadala by som o opatovne dorucenie, samozrejme zadarmo.

deedol
22. okt 2024

a nie, termin nie je orientacny.

autor
22. okt 2024

hovorim tera ako co mam robit, svokra ma vo stvrtok 60 tku a toto bol darcek pre nu objednany..ktory ked zazs objednam tak pochybujem ze do stvrtkra mi srihne prist..

autor
22. okt 2024

@deedol ja som povedala e sa budem stazovat a ona ze mozem ale pisomne

deedol
22. okt 2024

normalne som sa vytocila aj za teba. ries normalne mailom na ustredie.

elin2525
22. okt 2024

Och, to ma fakt mrzi. Urcite napis staznost, toto nie je normalne.

muchotrafka298
22. okt 2024

Ja Ti poradit neviem, ale mne vcera prisla sms, ze mam zasielku, tak dnes po obede utekam na postu, nech mi to tiez nevratia....normalne ma pot oblial. Orientacna lehota? To je akoze co? Ked mam niekde datum, tak pocitam, ze este v posledny den 5 minut pred koncom otvaracich hodin posty to tam budem mat a zoberiem si to.

janai1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
masinka
22. okt 2024

To je blbost ze orientacny, bud boli tety na poste prilis iniciativne a vratili to predcasne ( urcite by som sa teda stazovala, minimalne koli tomu, aby im to vysvetlili), alebo si odosielatel vyziadal zasielku naspat. Ja ked nieco posielam, tak mi tyzden pred koncom odbernej lehoty zacnu denne chodit z posty upozornenia ze mam zasielky pred koncom odbernej lehoty a ja urgujem kupujuce nech sa mi balik nevrati.

muchotrafka298
22. okt 2024

@janai1 no tak nabuduce jej povedz, ze v Bratislave su 2 slovom dve posty, kde neposkytuju moznost poslat balik a to je hlavne mesto. Cize toto existuje.

bessie12
22. okt 2024

Hlavne, ze pošta každoročne dvíha ceny, ale aby služby zlepšili, tak to nie 😡 preto sa pošte vyhýbam na míle ďaleko a pokiaľ nemusím, tak tam ani nejdem. Ze termín je orientačný.. hovada 🤬

janai1
22. okt 2024

@muchotrafka298 ja som jej tie oznamy išla odfotiť a poslala som jej ich 🤣 Odpoveď som nikdy nedostala 🤣 iba mi potom prišiel list, že reklamáciu uznávajú

autor
22. okt 2024

@muchotrafka298 ja nechapem ze co ona pod tym myslela ze orientacne..ci uz su fakt na hlavu tam alebo co..

autor
22. okt 2024

a teraz akoze co tam svokre na narodeniny?..listok z posty..?..ach 😠

muchotrafka298
22. okt 2024

No to by bol fakt originalny darcek ten zlty listok...nie, srandu si robim, toto ale nie je na smiech 😠

colsami
22. okt 2024

Tak svokru uz budete musiet vo vasej rezii vyriesit, bohuzial. To nic nemeni na veci ze sa treba stazovat. A ano, pisomne. Ten termin nie je orientacny. Takze jednak ma vytocil pristup konkretnej pracovnicky a jednak tam naozaj musi byt element co to poslal naspat, neopravnene. Ja celkom casto posielam (hodnotnejsie) zasielky pre klientov a tiez sa vyhybam poste ked to ide. Same zle skusenosti mam.

autor
22. okt 2024

este som jej na mobile ukazala tu sms ze pozrite sa na ten termin co mam tu ..dokedy to mozem vyzdvihnut..tak len pokrcila plecami..

deedol
22. okt 2024

mas nejake sledovacie cislo predpokladam. skus pozriet cez tandt.posta.sk, ze kde ta zasielka je. mozno este nie je daleko.

nikam
22. okt 2024

https://www.posta.sk/potrebujem/podat-reklamaciu
Odpovedaju vzdy a snazia sa riesit.

januska12323
22. okt 2024

Dátum nie je orientačný má to tam čakať celý posledný deň.

basska_b
22. okt 2024

Staznost na veducu posty. Ten termin je záväzný, toto by sa v Packete alebo DPD nestalo, neexist. Toto bolo zlyhanie ludskeho faktora a pani este drza

muchotrafka298
22. okt 2024

Ja by som chcela poprosit niektore z dievcat, ktore pracuju na poste, ci by nam vedeli k tomuto napisat. ze ako to vlastne je.

basska_b
22. okt 2024

@deedol Len tam bude max ze "na ceste spat k adresatovi" - ja som raz hladala vianocne kalendare, co mi zapatrosili a pani na poste videla viacdetailov, presne videla, cez ktore uzle to islo a videla, ze to stálo na poste Bratislava 1 dva tyzdne. Po urgencii mi to na druhy den prislo

s_o_n_i_k_e
22. okt 2024

Stazovat sa a mozno aj ta pani ma nadriadenu a v pracovné dni by tam mohla by minimalne veduca posty ktorá to bude riesit. Reklamacia a Staznost moze byt urcite podana aj osobne, nielen pisomne. Za mna ak pochybil clovek maju to sekunde riesit. Posta im chodi kazdy den cize zistit kde je stopnut ho a vyziadat promtne k prijemcovi. Nam sa toto stalo s DPD ze pracovník omylom na depe oznacil zasielku ako odmietnutu a tiez sme to riesili cez staznost a tiez som povedala ze DPD nikdy uz.

stanulienkat
22. okt 2024

Pozadovat postovne.

zuzkaa1991
22. okt 2024

Robim na poste orientačný čas je blbosť 🤣🤦‍♀️
Kazda zasielka ma svoju odbernu lehotu(18dni) alebo ak si odosielateľ zmení kratšiu lehotu

Podajte reklamáciu alebo sťažnosť

Co.sa tyka vratenia zasielky tak v pc nam vypisu sa zasielky ktoré SU uz po odbernej lehote a tie sa posielajú preč
Skôr je blbosť treba.ist za veducu daj jej Podacie cislo a ona si pozrie v systeme preco je skor vrátená zasielka ;) potom.po jej odpovedí aku dostanete dat staznost/reklamáciu

Ano.posta.ide dole vodou ako vidim ze vsade nie len nasom meste lenze znizuju stavy a zeny veľakrát nestihaju berú uplne nové ktore nemaju cas zaskolit ;).

palculienka40
22. okt 2024

Podaj reklamaciu.