Pošta poškodila tovar. Čo máme robiť?

mathias2009
4. okt 2011

Ahojte,chcem sa opýtat,ci ma niekto skusenosti..posielala som jednej maminke malý bicyklik,zabalila ako povedali na poste,ze moze byt,poistila na 30€ a maminke prisiel so zlomeným operadielkom...co mame teraz obe robit?? dakujem za radu

bodka13
4. okt 2011

@mathias2009 nehradí sa tá spôsobená škoda z poistenia balíka? ...skús sa opýtať na pošte
...alebo neostáva nič iné iba vymeniť operadielko 😒 ...ja by som ho asi zaplatila na 1/2 s kupujúcou,však to nie je chyba ani jednej z vás
...alebo sa skús poradiť v tejto téme https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/

mathias2009
autor
4. okt 2011

@bodka13 ved prave chcem sa ist opýtat... moja kupujuca neobvinuje z toho mna...ved sami vieme aký su niektorý ludia,ked nieco nie je ich

traktor
4. okt 2011

@mathias2009 kedy sa to stalo?..trebalo to hned riesit s postou..balik bol poisteny, takze by mala posta niest zodpovednost..platit nieco na polovicu, no s tym by som teda nesuhlasila, preco mas platit za nieco, co si nespôsobila, balik bol riadne zabaleny a este aj poisteny..

mathias2009
autor
5. okt 2011

posta povedala,ze do 24h musi prist pani na postu a nahlasit poskodenie,ked tam isla,tak povedali jej ,ze maju na to 30dni,aby urobili reklamciu...tak povedala,ze to kasle,ze ona chce teraz maleho vozit..no neviem,je to ale svinstvo... este mne na poste si pamatali ako to bolo zabalene a vsetko a ze oni ho nakladali do auta,tak tí chlapi tam museli dat ozaj nieco tauke,ked sa take hrube operadielko,aj ked umele zlomilo