Pošta - neustály problém

14. nov 2024

Prepáčte, ale už strácam nervy. Služby z roka na rok drahšie... A u nás katastrofálne. Kedykoľvek idem na poštu - zavreté. Otvorené majú krátko, a aj to si prispôsobujú. Dnes idem o 15,00-vraj je niektorá chorá a mam sa sťažovať v TT. Asi budem. Nie je to prvý, druhý ani tretíkrát. Už ani nerátam. Ale pracujúci človek nemá absolútnu šancu. Ale tie služby, poštovné nehorázne a???? Už mi nervy hrajú....

autor
14. nov 2024

A o prístupe k zákazníkovi tiež pomlčím

autor
14. nov 2024

Brezová pod Bradlom,konkrétne

marsmykkok
14. nov 2024

a na čo chodíš na poštu? Na balíčky máš x spoločností iných, úrady a verejná správa treba aktivovať si elektronickú schránku a komunikovať elektronicky, šeky zaplatíš cez internet alebo mobil banking.

autor
14. nov 2024

@marsmykkok tak, v prípade, že pošta vyjde najlacnejšie, využívam poštu stále

simca06022011
14. nov 2024

Stazuj sa. NIc ine ti nepomoze. Stazovat, pisat, pisat a pisat... ak ich nevies nahradit, nie vzdy sa daju..
Inu postu nemas po ceste?

lenkakravcova
14. nov 2024

Myslím že od nového roka už vyjde lacnejšie aj SPŠ aj packeta.
Zase majú zdražovať.

zmrzlinka2021
14. nov 2024

Nevyužívaj ich služby.

autor
14. nov 2024

@simca06022011 nie, keď som pracovala v "normálnom" meste, využívala som poštu tam. Ale je tu veľa ľudí, dôchodcov, ktorí nemajú inú možnosť. Preto ma to už s...ie. Lebo vždy je pri dverách pošty nejaký chudák, čo sa sťažuje. Non-stop.

simca06022011
14. nov 2024

tak nech sa vsetci stazuju, kym nezacnu staznosti chodit dookola nik to riesit nebude.

lenkakravcova
14. nov 2024

Inak mne najviac vadí to zatváranie pobočiek kedy tedy. Pritom majú stránku, web, nie je problém žeby tam pridali možnosť aktualizácie otváracích hodín - aby si človek vedel overiť že či je tá miestna pošta otvorená alebo nie. U nás je až vo vedľajšej obci, čo je pár km, čiže keď je zavreté človek sa len nacestuje zbytočne.

autor
14. nov 2024

@lenkakravcova packeta ok, ale nie pri ľahkých zásielkach, listoch

autor
14. nov 2024

@lenkakravcova vieš, u nás zavreté - v lete teplo, tu a tam skrátené, zmenené hodiny, technické príčiny, dnes choroba či čo... 🤔. Každý týždeň inak.... Ja som dosť tolerantná, ale.....

maranco
14. nov 2024

* Ale je tu veľa ľudí, dôchodcov, ktorí nemajú inú možnosť *
Dôchodcovia neposielajú až toľko listov a balíčkov žeby nemali inú možnosť, vedia ísť na poštu aj doobeda.
A čo sa týka platieb už som naučil pár dôchodcov nepoužívať poštu, ale banku.

otváracie hodiny si kontroluj na stránke https://otvaraciehodiny.posta.sk/?n=brezovapodb... dnes aj zajtra sú do 15:00

lucia13022023
14. nov 2024

To isté u nás. Prístup otrasný, akoby si ich obťažovala ze ideš poslať list ci ideš pre balík. Ja si dávam už takmer všetko bud do pakety alebo sps, aj keď je to možno o euro/dve drahšie.
A tie otváracie hodiny sú tiež niečo úžasné. Keby to aspoň aktualizovali na nete, ne ze prídeš a oni zavreté lebo toto, potom lebo toto, a zas tretí krát lebo sa deje toto. Vždy nieco.

lenkakravcova
14. nov 2024

@maranco tie otváracie hodiny nesedia. Aspoň nie u každej pobočky. U nás píšu otvorené a je zavreté. 😅

akvi
14. nov 2024

No jediný spôsob je nevyuzivat ich služby. Minule tu bola debata, kde som sa ja divila, že koľko ľudí ich služby využíva. Ja som tento rok nebola na pošte ani raz. Jediný, kto ešte posiela doporučene listy je mesto, ale aj to ak by som akurát nebola doma, tak kľudne odbehnem zaplatiť dane a smeti priamo na mesto, ak teda by tu bol taký problém s poštou. Je fakt, že listy sa inak poslať nedajú, ale tie ja teda vôbec neposielam, všetko riešim mailom. Ale rozumiem tvojmu nasr..tiu, tiež ma párkrát vytočili.

autor
14. nov 2024

@maranco nesedí, dnes do 16,00. Dočasná zemana a môžem tipovať. Zatvarala o 15-tej.

autor
14. nov 2024

@akvi ako, listy a zásielky do 100, 500 g vychádza cenovo lepšie poštou

simca06022011
14. nov 2024

inak obce maju tento problem davno... pri bb sa otec rozculoval roky, posta fugnovala, podla nalady postarky... :D a neviem ci nakoniec aj nezrusili pobocku,musim zistit🙂) A bolo to na nervy uplne. UZ to ze tie otvaracie hodiny mavaju tak, ze pracujuci clovek nema sancu ist nieco prevziat a ze casto proste musi.. a je fuk ci je xy sluzieb inyhc, ktore to vedia nahradit = poskytuju sluzbu, platime za nu, mame dostat to za co si platime.

autor
14. nov 2024
autor
14. nov 2024

@simca06022011 ale my sme kvázy "mesto". Aspoň sa to tak chce tváriť. Ale hanba

simca06022011
14. nov 2024

to je jedno ako sa to tvari :DDD plati to vsade = ma to fungovat riadne.

autor
14. nov 2024

@simca06022011 neviem, či je chyba vo vedúcej.... Možno aj tam.

autor
14. nov 2024

@simca06022011 ale naozaj, vždy keď prídem k uzavretým dverám, minim.jeden nadavajuci človek súčasne. Ale všetci len hromžia a nikto nič. Preto ma to nakoplo už.

simca06022011
14. nov 2024

treba, odfotit, otvaracky, oznam.. a pisat staznosti donemoty a nech to riesia

hiro
14. nov 2024

Na poštu zavítam len málo krát za rok. Zbytočná inštitúcia v dnešnej dobe.

1fifinka1
14. nov 2024

Každé zatvorenie posty sa nahlasuje dopredu regulačnému úradu. On to potom musí schválit. A potom sa môže zavrieť. Žiadna vedúca nezavrie preto, lebo sa jej nechce pracovať. Keď nemajú inú náhradu tak proste zavrú. Sťažnosť nepomôže. Teda nie na to, že je zavreté.

lucka_ke
14. nov 2024

od januára idú rušiť malé pobočky tak je možné, že nebudete mať poštu vôbec... prešla by som k samoobslužným boxom, v niektorých sa dá aj podávať

autor
14. nov 2024

@lucka_ke no, som zvedavá.... Asi sa presťahovať

autor
14. nov 2024

@1fifinka1 dopredu koľko? Otvorené do 16,00. Regulačný úrad stihne toto všetko vybaviť do hodiny???