Ma Slovenska posta nejaku poruchu, ze jej trva teraz dorucit balik viac ako pat dni??? Uz mi dva baliky trcia niekde v preprave, pritom nejdu z daleka...🤦
@ladybug138 robila som dorucovatelku pred otehotnenim. Nech si ide každý vyskúšať pred vianocami robiť na postu ci dorucovatelku alebo do priehradky kopa balikov ne prevzatých. Dorucovatelka sa s balikmi, katalógmi a normanlou poštou trepe na rajon, u mas chodia peši tam. Naspet aj 10azb15km
A ludia prijdu na postu a vrieskaju jak nepricetni.
Teras tam je toho fakt veľa treba mat trpezlivosť
kazdorocna porucha = Vianoce , maju toho velmi vela a preto to trva dlhsie, rovnako to je aj pri kurieroch nestihaju a robia az do vecera , ostava nam len trpezlivo cakat
Čakám od utorka rána, kedy bol odoslaný, doteraz len zápis, že je odvtedy v preprave, žiadna ďalšia info....smer z BB do NZ.
@ladybug138 Aj u nás na pošte tak ako všade ľudia vypadávajú kvôli korone. Robíme čo môžeme, ale chýbajú zamestnanci.
@ladybug138 ja som dnes chcela priplacat 1.triedu a rovno mi pracovnicka za priehradkou povedala, ze je to zbytocne, lebo na dalsi den to dorucene nebude, kedze toho maju strasne vela
Takže "záhada" nedoručených balíkov je vyriešená😉 Tiež som nevedela, čo sa zrazu deje, nejako ma ten vianočný čas a výpadky zamestnancov ani nenapadli...a tiež info o nepriplácaní 1.triedy prišla vhod, keďže som takto chcela poslať zásielky.
Je korona, maju vypadky personalu
Je pred vianocami, maju naval
Zaviedli lockdown, online nakupuju este aj ti co by inak sli do auparku
Bol navyse black friday a cyber Monday, to su nasobne počty balikov v preprave
@ladybug138 je december, čas pred vianocami a pred mikulasom býva pošta najviac vyťažená v roku. Im aj tak trvá dodržať lehoty ktoré sľubujú a teraz duplovane.
@ladybug138 predstav si, aj posta ma problem s vypadkom zamestnancov, na nasej poste boli predminuly tyzden v praci dvaja z deviatich dorucovatelov. Aj tam su len ludia a nemozu pracovat 24 hodin denne. A ze je najhorsie obdobie v roku co sa balikov tyka asi nemusim hovorit.
@ladybug138 majú teraz veľa na pandemickej PN.
Ten covid mi vobec nenapadol 🤦 no, esteze som darceky objednala vcas 😂
@ladybug138 majú bordel … to je asi tak vsetko … kurier ki nechal v pondelok ráno balik na pošte a v utorok ma Prehovárali že ho tam nemajú … zavolala som kuriérovi ten mi znova potvrdil že ho tam doručil tak som ich donútila hľadať ho … zázračne do 2min ho našli 🤷♀️ Len tolko k tomu