Pošlite mi pekné emaily s prílohou

ralka
17. apr 2012

Caute baby chcely ba som vas poprosit nemate niejake pekne emaili ak ano sem snimi mam totiz kamosku s ktorou si menime zaujimave emali a ja uz nemam nic co jej poslat diki moc emailova adresa moniceks@azet.sk

janka_pn
17. apr 2012

nerozumiem 😕

czechzuzanaba
17. apr 2012

@janka_pn asi hleda takove ty kolovaci emaily 🙂 treba ty jak musis poslat dalsim deseti lidem, nebo se ti neco stane...

kvetinqa
17. apr 2012

ach jaj 😨

janka_pn
17. apr 2012

@czechzuzanaba ja take okamzite vymazavam 😅 😝

ralka
autor
17. apr 2012

baby hladam aj take alebo aj niejake zaujimave emaili s prilohami mam totiz kamosku s daleka a posielame si taketo emaili a ja uz jej nemam co poslat tak hladam radu ci nemate nieco zaujimave a pekne. dik

janka_pn
17. apr 2012

@ralka myslis, akoze dake pekne obrazky a tak?

ralka
autor
17. apr 2012

@janka_pn ano nieco take ona mi totiz posiela obrazky a na nich je vzdy nieco napisane take nieco zhanam lebo uz fakt nemam jej co posielat

irriss
17. apr 2012

@ralka
Sbiras emaily nebo potrebujes "realne emailove adresy" na rozesilani tech Tvych?? 😀 😀 😀 😀 😀 😉

irriss
17. apr 2012

@ralka
Podle Tveho vyjadrovani, toho nestesti, ze uz nemas ji co poslat, to je jako by "horelo" a dosla voda 😎

ralka
autor
17. apr 2012

@janka_pn aj nieco take alebo aj ine niejake kolovacie s clankami alebo nieco take a este mala otazka ked chcem poslat viacerim ten isty email ako mam dat hned viacero adres ja mam email na azete a neviem to preto jeden email posielm 10 po jednom a nie naraz prosim radu.

ralka
autor
17. apr 2012

@irriss ja jej uz nemam ake emaili poslat preto sa pytam ci nema niekto niejake pekne zaujimave emali a nehori a nedosla voda ale je to moja velmi dobra kamoska a takto sme kontakte a vzdy jej zlepsim naladu s peknym emalilom

irriss
17. apr 2012

@ralka
takze to neni jenom pro kamaradku..ty uradujes ve velkem 😉

p.s. Pripada mi to, ze jsi propadla emailum typu: posli 10x do 5 minut nebo se neco stane...

Neblbni, pokud mas problem, radeji se zastav a napis..Tohle muze byt i depresivni nalada a strach ..a zbytecne..

ivv
17. apr 2012

moja, skus sa opytat v skole spoluziacok, alebo chod radsej na pokec, tam ti rovesnici poslu co len.. co len chces 😝

janka_pn
17. apr 2012

@ralka take tie hromadne nemam, ja to hned vymazavam, zda sa mi to hlupe a mala by som byt uz asi sto krat mrtva, alebo neskutocne nestastna.... kedze to neposielam dalej 😅 😝. take obrazky si mozes vygooglit a posielat aj sama, netreba, aby ti to niekto v prilohach posielal 😉, tych stranok je milion 😉 . si myslim

ralka
autor
17. apr 2012

@irriss Vy ma asi nerozumiete ja som nicomu neprepadla jej stymi emailami robim radost tak zato som vas poprosila .

ralka
autor
17. apr 2012

@janka_pn a nevies na akej stranke ich najdem porad

irriss
17. apr 2012

@ralka
ok..tak proc pises, ze potrebujes zadat do emailove adresy hned nekolik prijemcu..a nevis jak 😉
Kdyz..
Kamoska je jedna 😉

pink_lady
17. apr 2012

mozem poslat par o zarucenom datume konci sveta 😀

ralka
autor
17. apr 2012

@irriss lebo ked mam niejaky pekny email ako napriklad priroda kvietky a podobne ine tak to posielam viacerim kamoskam.ja na tie emali ako su posli 15-20 ale ake to su tie ma moc nereagujem

ralka
autor
17. apr 2012

@pink_lady diki moc

irriss
17. apr 2012

@pink_lady
Mohu take poprosit o jeden Konec Sveta? Pokud si uz celou Zkazu neposlala ralke 😉

dm1
17. apr 2012

@ralka viac adries do mailu sa oddeluje bodkociarkou len neviem ci je to tak aj na azete. s mailami nepomozem ja to hned vymazavam 😝

ralka
autor
17. apr 2012

@dm1 dakujem skusim to

ralka
autor
17. apr 2012

baby nemate este niejake pekne emaili

pink_lady
17. apr 2012

@irriss hdo mail :D

ralka