Poslanie cez Packetu

Včera o 15:41

Ahojte. Keď posielam balík cez packetu, že ho zanesiem na vydajne miesto. Na balík mam napísať to číslo co mi vygenerovala aplikácia?

autor
Včera o 15:41

Oni si tam potom nalepia ten štítok? Ďakujem.

andy57
Včera o 15:42

Staci ho nadiktovat, ja si ho tam vsak vzdy napisem na krabicu. Oni uz potom nalepia ten stitok a daju ti potvrdenie.

vanilkovazmrzka
Včera o 15:44

Staci cisty balik, az napises tak to nevadi. To cislo staci nadiktovat a clovek v podacom mieste ti vytlaci nalepku a nalepi na balik

andrea_82
Včera o 15:59

@andy57 nikdy mi nedali potvrdenie. Ked som ho pytala, povedali mi, ze to budem mat v aplikacii.

luxus10
Včera o 16:21

da sa poslat balik cez packetu aj bez aplikacie?

andrea_82
Včera o 16:25

@luxus10 myslim, ze nie, lebo do nej nahadzujes udaje aj cez to zaplatis.

andy57
Včera o 17:28

@andrea_82 mna sa vzdy pytaju ci chcem potvrdenie, radsej zoberiem vzdy

simca06022011
Včera o 17:34

no podla toho, ci posielas cez apku, alebo ti niekto vygeneroval kod... lebo do apky neveim nahrat napr zasielky ktore odosielam cez bazar na niekoho ziadost... musim s tym ist na podacie miesto a vtedy ano, pisem cislo na balik (mne je to pohodlnejsie ako tam saskovat s telefonom a hladat a diktovat:D) , prepisu si ho a vytlacia stitok= ak chcem, dostanem aj potvrdenie.
AK posielam ja balik, ze zadam do aplikacie a idem, tak v postate rovnako,ale sa mi zda, ze toto viem poslat aj cez box, nie len cez podacie miesto.