potrebovala by som poradiť, kam konkrétne na aký mail môžem napísať otázku ohladom mojej zásielky na royalmail ...nikde to tam neviem nájsť...ide o to že som poslala balík už pred viac ako 2 týždňami a stále nebol doručený a na slovenskej pošte mi ukazuje posledný pohyb vstup do VB ale to ešte pred viac ako 10 dňami a odvtedy nič ...a neviem sa tam k žiadnemu mailu dopátrať všade len časté otázky a odpovede na ne....
v uk royal mail strajkuje a listy next day delivery chodia 2 tyzdne .. tvoj balik ak si nevyplnila papiere moze vysiet aj na colnici .. sledovacie cislo ti je na 2 veci-lebo jeho ucinnost na hranici pada a tu v uk sa ho uz nedohladas ... takze jedine cakat a ak sa nedockas tak reklamovat cez sk postu .. ale ako pisem strajkuje sa tu vo velkom ... plus su sviatkya vsetko trva
Mne mama poslala balík koncom novembra a do tyzdna som ho mala. Ja som jej poslala začiatkom decembra na sk a ešte ho nemá. Tie štrajky všade všetko spomalili
Preco neposielas balik s taxikom, čo vozia ludi, aj oni ti zoberu
@syslik81 no super tak asi to ozaj bude na colnici podla toho ako dlho sa s tým nehýbalo .....
@syslik81 dakujem ale tam som bola a práve tam žiadny mail neviem nájsť len samé odpovede na otázky ..ale nikde kontakt kam napísať ....
@ildiko36 lebo som ani nevedela že sa to dá a toto vychádzalo najlacnejšie čo som pozerala kuriérske spoločnosti
03457 740 740. We're open Monday to Friday 7am-8pm, Saturday 8am-6pm and Sunday 9am-4pm.
@syslik81 dakujem to som hladala
@ildiko36 ale je niečo iné posielať nábytok a batozinu ako malý balíček. Vidíš ta cena od 0-20 kg je rovnaká. Ak posiela 2-3kg balík tak je to okolo 25€ cez poštu a nie 48. Ja nevravím ze také služby neexistujú, ale je to komplikovanejšie ako skočiť na postu. Pokiaľ teda ide o menšie bezne zásielky.
Neporadim ale mne keď posielali poštou balík zo Slovenska nikdy nedošiel