Poslali ste nechtiac správu nesprávnej osobe?

drimonna
31. máj 2021

Stalo sa vám už ,že ste nechtiac poslali správu nesprávnej osobe? Mne sa to stalo nedávno,že som napísala jednej spisovateľke a ona mi odpísala.Chcela som sa rýchlo pochváliť kamarátke a odfotila som screen a poslala som. Ešte som k tomu pripísala- To je ona o ktorej som ti písala. Odpísala mi a píšeme si! ...
Samozrejme som to poslala všetko jej a všimla som si to až po tom... Od hanby som sa skoro šla prepadnúť.
Chcela som to rýchlo odstrániť ,ale už bolo neskoro.
Robila,že nič nevidí a odpísala mi na otázku ,ktorú som sa jej pýtala pred tými správami... A podobné trapasy sa mi stali už viackrát :D

dankovicova
31. máj 2021

myslím, že to nebolo nič trápne, že možno ju to aj ptoešilo, že to bolo milé 😉

petulda333
31. máj 2021

Stalo 🙈🤦‍♀️ bola som u nasich s detmi, muz na hokeji a napisala som mu sms Vecer sexik 🙂 prisli sme domov, muz trochu neskor a mal vypite, tak som do neho rypla, ze ci sa pred sexom s vlastnou zenou musel opit?! A on, ze o com hovorim. Ja na to, ze som ti pisala sms. Samozrejme som sa nahucala, ze jasne sak naco by moje spravy cital a bla bla 😀 a on furt, ze nic nedoslo. Tak frajerka som mu sla ukazat tu sms a zistila, ze som ju poslala OCOVI 🙈🙈 3dni nevolal, co on vola denne a potom sme sa tvarili, ze nic 😁

21oktober
31. máj 2021

@petulda333 mne sa to stalo ale s klientom , večer som napísala mužovi čo s ním všetko dorobím , ako riadne pikantná sms a poslala som to klientovi lebo v tej rýchlosti som odťukla o riadok nižšie pri výbere. Keď som to zistila , od hrôzy som zvrieskla. Na to mi prišla z druhej strany sms .. napíšte kedy , kde a hneď prídem . Mužovi som sa priznala a jemu napísala že nikdy , že to bol omyl.

hipuska
31. máj 2021

@drimonna my sme raz v robote mali problém s faktúrou. A tak kolegyňa poslala kolegyni správu: pozri, tá krava zas poslala zlú faktúru. Ale omylom to poslala do tej firmy. No a tá jej odpísala: tá krava si chybu našla,posielam opravené. Ta moja kolegyňa skoro dostala padáka. Bol z toho dosť prúser

petulda333
31. máj 2021

@21oktober ale ako pohotovo odpisal 😀

21oktober
31. máj 2021

@petulda333 hej to bol taký " kozojebec " , ten všetko klátil čo mu prišlo do cesty, staré , mladé , jedno .

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maris5
31. máj 2021

@hipuska 😂 ako u nas. Len mi aspon mame sukromny chat.

Na nase oddelenia presla manzelka chlapika (vsetci v jednej firme), ktory nam dodaval podklady od firiem.
A jemu sa velmi nechcelo to robit poriadne, mal to za 2 roky do dochodku. Uz ma tak nasral, ze som vedla sediacej kolegyni chcela povedat, ze ten jebo zas nedodal vsetko. Ale zasstavila som sa hned na zaciatku vety, lebo som si uvedomila, ze jeho zena mi sedi za chrbtom. 😁

21oktober
31. máj 2021

a ešte si pamätám na jednu riadnu trapošiinu . Vo firme sme si išli dať kávu do automatu a pred nami tam stál chlap v obleku čo mal asi kopec mincí a furt mu to prepadávalo , tak sme čakali a ona sa ma pýta že koho mám teraz , a ja jej vravím ale nejakého právnika , nemám ich rada, povýšeneckého to je , arogantné a často tupé ako kýbeľ gitu . No p. si zobral kávu , pekne sa na mňa usmial a do 10 minút som ho mala v kancelárii na stoličke.

mondolina
31. máj 2021

stáva sa mi to často...jedno nepodarené rande, písala som kamoške aký bol bambavý a trápny....no poslala som to jemu🙈

romikk22
31. máj 2021

No mne sa stal kus trapas :D.. Riešili sme v tom čase dáke veci s právnikom .... Jedneho pekneho večera siel manžel s kamarátmi na pivo. Ja som ho čakala s malym doma lebo maly bez neho nechcel ist spat a tak som manželovi napísala smsku v znení nejak tak : zlatko uz by si mohol vypiť to pivo a prísť domov lebo malý plače ze chce ist spat s tebou :D čakáme ťa. A tu sms som poslala omylom právnikovi 🙈😅 hneď ked som to odoslala som si to vsimla uz bolo ale neskoro. A tak som mu napísala aby sa nehneval ze sa ospravedlňujem to malo byt manželovi.... On mi nato odpísal so smiechom, ze uz sa zlakol ze ma ist domov aj on lebo aj on bol akurát s kamosmi na pivku😅😅😅🙈

aurorastone
31. máj 2021

@hipuska ved a nemala dostať "skoro" padáka ta co furt robí chyby? 😆

naobedbuduspagety
31. máj 2021

Ešte som chodila na strednú. Ležala som doma po operácií, zvoní telefón. Pozriem kto volá "matres" - mužova prezývka, tak zdvihnem " čau zlato , čakám ťa nahá v posteli". A z druhej strany " tak sa obleč a príď do školy" 😂😂😂 nebol to matres ale majster. Tak mi treba trúbe slepej 😂

jaga18
31. máj 2021

No, mne sa tiež stal trapas, ale poriadny 🤦‍♀️🙈 s kamoškou sme boli dohodnuté na akciu večer. Cez deň sme boli s deťmi na plavbe v Gabčíkove a mne bolo z tej lode hrozne. Manžel vzal deti k babke, on šiel s kamošmi, ja som ostala doma celá zelená 😆 išla som písať kamarátke, no telefón mi vyletel a padol z terasy rovno do jazierka 🤦‍♀️ rýchlo som vybrala simku, telefón bol žiaľ už po smrti, tak som hľadala u detí v izbe niečo staré funkčné. Nasla som starý fon, čo mali od segri z rakúska, žiadna slovenčina...( Časy bez smartfonov, menu písané, nie obrázky) napísala som jej, že dnes už nedôjdem, je mi blbo, ale kľudne nech dôjde, som sama, muž s deťmi už odišli a idem si zaplávať, tak nech dôjde zo zadu cez záhradu... Snaha poslať správu jej nejak zlyhala, odklikla som prvé, čo menu ponúkalo a zrazu som túto správu poslala cca 120 kontaktom, čo boli uložené na sim 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ všetkým známym, lekárom, kolegom, šéfke, atď atď...
Tie ponuky, čo mi následne prišli na večer boli fakt zaujímavé 😂

weronika171717
31. máj 2021

Pred cca 16 rokmi si pamätám, že sa mi páčil jeden chalan z dediny. A tak som mu napísala, že sa mi páči, ale nepodpísala som sa, lebo som si myslela, že keď si zapnem clirko, či ako sa to volalo (to aby niekto nevedel kto vola), tak ze to platí aj na spravy.....a keď som prišla na ihrisko, tak sa na mňa pozerali ako na debila a on mi hovorí, že čo mu vypisujem. A ja ze ved ja som ti nič nepísala a až potom mi došlo, že to ukázalo moje číslo. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

roxana61
31. máj 2021

Ja som sa raz stretávala s chlapcom, ktorý mi sem tam volal z iného čísla, ktoré som nemala uložené. A tak keď mi raz volalo cudzie číslo, dvihla som automaticky,ze je to on. Asi po 2min rozhovoru, ako či vyspinkaný a tak 😅 sa ma opýta či už som si pozrela to auto a ja že čo,aké auto? A on že som ti poslal...a vtedy nám nejak obom naraz došlo,že qsi nevoláme s kým si myslím. On na to že počkať...pani Priezvisko, pardon kuriér, mam pre vas balík ...som ho ani neprevzala 🙈😅

jaskolka
1. jún 2021

To sa asi každému stalo, teraz v čase mobilov, mesengerov a podobne. Tiež som raz písala si s kamoškou, rozoberali sme moje nevydarené rande, čistý trapas 😆, chlapík ako z iného sveta, no a ja som to opisovala dosť "jadrne"a vtedy mi napísala aj bývaly šéf, ohľadom práce niečo chcel, čiže som mala dve otvorené konverzácie. Odpísala som na jeho otázku, odoslala a pokračovala v debate s kamoškou. A o chvíľu od nej správa, že prečo jej píšem, kde sú tie papiere a co tam bolo treba podpísať! Ja sok, pozriem lepšie, a ja cely čas píšem šéfovi, ale o tom mojom rande 🙈🙈. Našťastie sa dali správy do istého času mazať aj u príjemcu, tak som to urobila a potom som len vysvetlila šéfovi, že som omylom mu poslala zlu spravu, ale nevidel jej obsah, len to upozornenie že bola zmazana.

misinka866
Autor odpoveď zmazal
Zobraz