Jednej pani som posielala balik minuly tyzden tusim v stvrtok. Obycajnu detsku zimnu bundu. Poslala mi dopredu peniaze na ucet. Dneska mi napisala ze jej bundicka este neprisla...dala som postovne 2,70 balik. Neviete co sa mohlo stat? Alebo na koho sa mam obratit?
@lucka_ke ako zistim cislo balika ked neviem?..
na poštu? ak máte podacie číslo, viete pozriet na stranke posty, kde sa balík nachádza, ak nie tak zavolajte na postu a nadiktujte podacie cislo a poradia
@snazilka_bio_mamka dobre
@snazilka_bio_mamka vdaka
na podacom lístku na zadnej strane je číslo
a dala si tam telefonny kontakt? aby vedeli napisat sms, ze balik je uz na poste? parkrat sa mi stalo, ze mi tak prisiel balik a ja cakala ako blbec na papierik, alebo sms, a az potom predavajuca mi poslala do spravy cislo balika, ze uz je na poste, herecky si to daju poslat na svoje cislo a ja mozem cakat :D
Bolo to poslane doporucene alebo obycajne ?
Predvianocny cas, vsetko na poste trva dlhsie. Mam postovu appku a tam to hlasi, ze kedy bude vec dorucena a uz tyzden to hlasi nezmysly, casy ktore posta nedodrziava. Vela balikov, malo ludi. Preto v decembri sa snazim uz nic neobjednavat cez postu.
Posielam uz 4r baliky mne sa nastal tiez problem viac krat ak islo to obycajne nech ide kupujuca na postu a tam ti mozu mat,Ak islo dopor nech ide s pod.cislom na postu a zisti a problem
@erikaa09 obycajne
mas k tomu podaci listok? Tak na nom hladaj cislo zasielky. Obycajne nie je nic za 2,70.
2,70 je balik na postu - k tomu musis mat podaci listok.
Obycajna listova zasielka nie je za 2.70€
Ako obycajne??? Ako listovu zasielku alebo ako balik na postu? Vypisovala si podaci listok? Bolo by fajn, keby si pisala obsirnejsie, pises jednoslovne odpovede...
tu zadaj číslo balíka a uvidíš kde je https://tandt.posta.sk/