Poslala som balík a stále ešte neprišiel

3. dec 2020

Jednej pani som posielala balik minuly tyzden tusim v stvrtok. Obycajnu detsku zimnu bundu. Poslala mi dopredu peniaze na ucet. Dneska mi napisala ze jej bundicka este neprisla...dala som postovne 2,70 balik. Neviete co sa mohlo stat? Alebo na koho sa mam obratit?

lucka_ke
3. dec 2020

tu zadaj číslo balíka a uvidíš kde je https://tandt.posta.sk/

autor
3. dec 2020

@lucka_ke ako zistim cislo balika ked neviem?..

snazilka_bio_mamka
3. dec 2020

na poštu? ak máte podacie číslo, viete pozriet na stranke posty, kde sa balík nachádza, ak nie tak zavolajte na postu a nadiktujte podacie cislo a poradia

autor
3. dec 2020
autor
3. dec 2020
lucka_ke
3. dec 2020

na podacom lístku na zadnej strane je číslo

limetka69
3. dec 2020

a dala si tam telefonny kontakt? aby vedeli napisat sms, ze balik je uz na poste? parkrat sa mi stalo, ze mi tak prisiel balik a ja cakala ako blbec na papierik, alebo sms, a az potom predavajuca mi poslala do spravy cislo balika, ze uz je na poste, herecky si to daju poslat na svoje cislo a ja mozem cakat :D

erikaa09
3. dec 2020

Bolo to poslane doporucene alebo obycajne ?

fokuska
3. dec 2020

@erikaa09 Balik sa neda poslat obycajne, automaticky ide doporucene, cize ma podacie cislo.

erikaa09
3. dec 2020

@fokuska pytala som sa preto lebo mne zimusnu bundu detsku synovu brali klasicky nie ako balik. Ci sa mamicka nepomilila

zuzuliatko18
3. dec 2020

Predvianocny cas, vsetko na poste trva dlhsie. Mam postovu appku a tam to hlasi, ze kedy bude vec dorucena a uz tyzden to hlasi nezmysly, casy ktore posta nedodrziava. Vela balikov, malo ludi. Preto v decembri sa snazim uz nic neobjednavat cez postu.

janulik270
3. dec 2020

Posielam uz 4r baliky mne sa nastal tiez problem viac krat ak islo to obycajne nech ide kupujuca na postu a tam ti mozu mat,Ak islo dopor nech ide s pod.cislom na postu a zisti a problem

fokuska
3. dec 2020

@erikaa09 Pise ze dala balik... ale inak pravda, ze velakrat nazvu vec "balik" alebo "balicek" a pritom to ide ako obycajna zasielka.

autor
3. dec 2020

@erikaa09 obycajne

qetka
3. dec 2020

mas k tomu podaci listok? Tak na nom hladaj cislo zasielky. Obycajne nie je nic za 2,70.
2,70 je balik na postu - k tomu musis mat podaci listok.

veronikaszabova
3. dec 2020

Obycajna listova zasielka nie je za 2.70€

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fokuska
3. dec 2020

@erikaa09 No a sme doma :D :D islo to obycajne, tak nakoniec si mala pravdu a ja som sa spoliehala na to, ze ked napisala 2,70 a balik, tak ze to naozaj.

qetka
3. dec 2020

@fokuska noooooo to este nevies, lebo niekto rozlisuje obycajne, alebo 1. trieda 😂😂😂
To je tazko rozumiet, ked clovek nevie povedat ani na 5ty pokus, ako je to 🤦‍♀️

0silvia0
3. dec 2020

Ako obycajne??? Ako listovu zasielku alebo ako balik na postu? Vypisovala si podaci listok? Bolo by fajn, keby si pisala obsirnejsie, pises jednoslovne odpovede...

0silvia0
3. dec 2020

Vypisovala si takyto papier?

fokuska
3. dec 2020

@0silvia0 Ak by to islo ako balik na postu, tak to jej bez podacieho listka predsa vobec nevezmu. A tym padom by aj mala podacie cislo, co tvrdi, ze nema.

0silvia0
3. dec 2020

@fokuska no to ja viem, len autorka nevie co a ako poslala. Najprv napisala ze poslala ako balik, co podla sumy postovneho sedi ako balik na postu, potom ze obycajne. Niektori to maju zjavne asi cele pomylene a odpoveda jednoslovne, takze niekedy sa tazko komunikuje🤷‍♀️