Poškriabaný kufor

28. mar 2023

Ahojte,
potrebovala by som radu. Ako, alebo dá sa vôbec toto nejak odstrániť? Na letisku mi takto poškriabali kufor, ktorý je požičaný a preto by som ho rada vrátila v pôvodnom stave, alebo sa o to aspoň pokúsila.
Nejaké rady? Myslíte, že v čistiarni by mi s tým vedeli pomôcť?
Viem, že farba je tam vyšúchaná, ale minimálne chcem odstrániť tie žlté a červené šrámy.
Ďakujem za každé užitočné rady 🙏🏾

sense
28. mar 2023

Ak sú to škrabance tak to neodstráni, keďže je poškodená textília. Teraz už asi nič ale nabudúce odporúčam pobaliť takýto kufor do folie

tinkavvv
28. mar 2023

S tym uz veru nic nespravis.

muchotrafka298
28. mar 2023

S tymto neurobis nic, ja si preto nepoziciavam kufor (ani ja sama nepoziciam), pretoze sa moze poskodit a potom su s tym zbytocne starosti. Proste sa to stalo pri preprave, to nie je tvoja chyba.

danyelia
28. mar 2023

Ou, tak to len kúpiť nový kufor 🙄

mandzula
28. mar 2023

Presne z tohto dovodu sme balili kufor do folie. Zaobchadzanie s batozinou je, ake je, treba s tym proste ratat.

moonlight1210
28. mar 2023

Novy kufir, ale radsej peniaze. Nech si kupia presne, sky chcu. Ty sa nemusis trafit kvalitou, vnutotnym vybavenim,… Bude im novy na jic. Zaberat miesto.

Ospravedln sa a navrhni, nech povedia kolko.

tanyan
28. mar 2023

Žiaľ, toto už do pôvodného stavu nedáš. Osobne by som ako majiteľ pri požičiavaní počítala so známkami bežného opotrebenia a nakoľko viem ako sa manipuluje s batožinou na letisku, tak toto spadá do bežného opotrebenia. V prípade väčšej škody by si bola reklamovala priamo na letisku.
Možno tou magickou špongiou alebo detskou vlhčenou by sa dali aspoň tie farebné čiary zredukovať. Radšej však nešúchať príliš, aby nebola namiesto fľaku diera...