Máte niektorá skúsenosť s poškodenou batožinou pri ceste lietadlom???? Poškodili nám 2 kufre. Vie mi niekto poradiť, či je lepšie sa obrátiť na poisťovňu kde sme boli komerčne pripoistení, alebo na leteckú spoločnosť. Ďakujem za všetky rady.
Potvrdenie z letiska mám, len neviem, čo bude rýchlejšie a bez väčších problémov, či poisťovňa, alebo letecká spoločnosť.
Závisí aka poisťovňa. My sme mali union a bolo to rýchlo a to sme cenu kufru nedoložili blockom, len cestným prehlasenim o jeho cene.
Ja mám generali poisťovňa, a. s. - európska cestovná poisťovňa, ak sa môžem opýtať, mali ste ho veľmi poškodený??? lebo ja mám dieru - zničený celý jeden roh, čo ste potrebovali k doloženiu???
To je tiež v pohode poisťovňa. My sme mali odrazenú celu rúčku, čiže nebolo možné kufor za čo ťahať na kolieckach a aj pooskierane rohy..
len ten papier z letiska, cestné prehlásenie o cene(blocik, ak ho mate), fotky kufru a spíšete papiere na pobočke, to by malo byt všetko. Vyplatili nám skoro celu sumu a krátili ju možno o 10eur, nepamatam si už, či to bola spoluúčasť alebo amortizacia, ale kufor bol už starý, tak sme v konečnom dôsledku "zarobili"
ja mam jeden nový kufor kupovaný začiatkom leta, len nemám bloček a druhý má tak 2 roky, tiež nemám bloček, takže som zvedavá, čo poriešim, ale veľmi pekne vám dakujem za rady,
Aj ja som zvedava, môžete dat potom vediet, ako ste dopadli, ale Generali je dobrá poisťovňa.. budem držať palce😉
musia byť farebné fotky, alebo môžu byť aj vytlačené z PC čierno-biele???
Ja som tuším dávala farebne, ale môžte dat čiernobiele a napr. Mat tie kufre v kufri auta, ak by ich chceli vidiet..
Ked cestujete do skanfinavskych krajin mala dom skrabnutie a odchadzala som s krasnym novym kufrom z letiska 😂😂😂
nam takto znicili nove kufre z najkufry od znacky Aeronautica Militare, zurila som lebo to nie su zrovna lacke kufre a vyhovarali sa strasne, nechceli za ne dat peniaze
ja tiez nemam dobru skusenost, rozbili nam plastove kufre a nedali za ne ani cent
Musíte mat spísaný reklamačný protokol na letisku a následne s tým treba ísť na poisťovňu.