Posielate vianočné pozdravy?

20. dec 2024

Ahojte, posielate vianočné pozdravy?Ak áno, tak akým spôsobom? Mojí rodičia a najmä starí rodičia posielali kedysi veľapohladníc, väčšinou takých jednoduchých, alednes je to čoraz zriedkavejšie, potom sa posielali SMS-ky, neskôr maily.A ako je to teraz u vás?

ullala
20. dec 2024

Posielam pohladnice, ktore adresujem konkretnej osobe/rodine a konkretny text, ktory sa tej osobe hodi. Strasne nemam rada to neosobne preposielanie basniciek, obrazkov a inych blbosti cez whatsapp. Vzdy na to len odpisem, ze tiez prajem pekne sviatky a nepreposielam im neosobne trapnosti.

fantaghiro21
20. dec 2024

Už nie....
Veľmi som si dávala záležať , vyberala aj neštandardné, krásne maľované.
Ale už som s tým nejak skoncovala....akosi nie je chuť,čas ani ochota,vôla

euka210
20. dec 2024

ked stihnem s detmi vyrobit pohladnie, tak posleme tie. Ak nestihneme, tak len mail, mess...aj tak sa s najblizsou rodinou stretneme pocas tych 2t. Len moja mama a 1 svagrina nam posielaju klasicke pohladnice.

petamich
21. dec 2024

Posielam stale klasicke fyzicke pohladnice postou 🙂

diewcatqoo
21. dec 2024

Posielam spravu na stedry den rodicom a svokrovcom, babke, tete a asi dvom kamoskam. Ziadne basnicky, proste si zazelame pekne sviatky. Tento rok syn poslal starym rodicom a prababke aj klasicke pohladnice. Velmi ich to potesilo.

vieronika14
21. dec 2024

Ahoj posielam pohladnice najhlavnejsej rodine

ronny311
21. dec 2024

Posielam každý rok pohľadnice poštou, je to viac osobné, dám si záležať na výbere pohľadníc..posielam rodine, kamarátom a známym. .

blanblan
21. dec 2024

Už nie, je to vlastne len pekne ozdobený odpad.😔

veverkaa2
21. dec 2024

Posielam elektronicky cez moja pohľadnica. Každý rok no zvažujem, že budúce vianoce pošlem iba ľuďom, ktorý pošlú aj nám pohľadnicu. Tento rok ma pohľadnice vyšli 30 eur, nám zatiaľ prišli 2 pohľadnice od rodiny.

slavomira236
21. dec 2024

Uz pohladnice meposielam ani nam nikto. Len chlapov brat ten kazfirocne nam posle na velku noc aj vianoce teda jeho manzelka. Ja blizkym osobne zavolam to iste chlap svojim surodencom. Inak ako mala som sa strasne tesila na pohladnice zbierala ich z dovoleniek taborov. Mne sa to pacilo. Neznasam teraz ked su vianoce a nic len pipa mesenger a nabehuju gifty a basnicky poslane hromadne vsetkym. Ja to nerobim . A zvysok roka sa dana osoba ani neozve.

zeldia
21. dec 2024

Poslali sme spolu s mamou 5 pohľadníc po 20centov a známky sú teraz za 1e. Nekupujem špeciálne nazdobene iba tie najjednoduchšie v pns. Rovnaký počet sa nám aj vráti. Mama uz veľmi nechce ale vzdy prinesiem ona napíše a ja pošlem a potom ona caka pri schránke kedy jej odpisu - taky nás vianocny rituál 🙂

bielasovicka
21. dec 2024

Ja posielam 1 pohľadnicu do Maďarska rodine, a ostatným píšem cez watshapp.

zuzubb007
21. dec 2024

Zavolám alebo osobne poviem pekne Vianoce, jedno čo neznášam, keď príde 24 december a na Facebooku, messenger a podobne začnú posielať ľudia tie trápne priania vo forme básnicky, obrázkov atď.

bielasovicka
21. dec 2024

Prečo sú trápne? Véd je to pekné gesto.

sisaka
21. dec 2024

Tento je prvý krát, čo som neposielala, lebo nám štrajkovali poštoví zamestnanci, takže som nemala ako. Inak som posielala každý rok niekoľkým členom rodiny a niekoľkým kamarátkam. Príde mi to osobnejšie. Na oplátku som zvyčajne dostala 1 pohľadnicu od rodičov a 1 niekedy 2 od kamarátok. Asi sa už na to tiež vykašlem, ľuďom je už zaťažko vstať z gauča, kúpiť pohľadnicu a odoslať ju, radšej narýchlo vyberú nejakú gif a par kliknutiami ju rozpošlu 500 kontaktom. Vždy ma “strááášne potešia” takéto neosobné blahoželania

slovakboy
21. dec 2024

Ja posielam okolo 30 pohľadníc každý rok. Nakúpim známky a potom to všetko hodím do poštovej schránky. Vždy všetko došlo aj na iné kontinenty. Len treba dať správnu známku. A radšej si ceny pozrieť na www.posta.sk cenník. Lebo furt sa to mení a je to stále drahšie a drahšie.