Ahojte,
Prosim Vas, neviete ako casto odchadzaju zasielky na zaslanie z posty? Ci sa odoslu rovnako kebyze poslem dnes pred zaverecnou alebo zajtra rano pri otvoreni? Ahoj
Dakujem
@katarina092 na stránke https://otvaraciehodiny.posta.sk/ si nájdi poštu a hľadaj ikonku balíčka
Čas, dokedy môže byť zásielka podaná, aby sa jej lehota dodania nepredĺžila o 1 pracovný deň
@katarina092 kazda posta ma iny cas na niektorych postach odchádzajú zasielky viackrát denne niekde raz denne niekde po zatvorení posty ;) treba sa opytat na danej poste alebo ako pise pani na posta.sk ked si dáte kolonku posta napisete na.ktoru chcete ist tam je tam.casove omedzenia
@maranco U nás píše, že do 12-tej.
Ja som si to nikdy nevšimla na tej stránke, ale vedela som, že to treba poslať doobeda.
@unicornlady pridali to tam pred pár mesiacmi
Zalezi od posty, aj ktory kurier na aky smer ide. My posielame z BA a vacsinou odidu o 10tej, odide zasielka aj druhej triedy a na druhy den je dorucene do Ba, nitr, a trnav kraja. A niektore zasielky odidu az v noci.
keď chcem,aby to odišlo ešte v ten deň,tak to musím podať do 16tej.
U nas je posta do 18:00 s tym ze ak je podane do 16:00 odchadza ten den, ak neskor tak az na dalsi. A ak podas v sobotu, odchadza az v pondelok…aspon tak mi vraveli vzdy
U nás odchádzajú zásielky denne večer po záverečnej