Posielanie kočíka kuriérom

lisacka1
10. feb 2024

Ahojte baby prosím vas ako pošlem kuriérom kočík a pár veci ešte som nič neposielala kto platí kuriéra aby som sa neoklamala ďakujem.

bolarazjedna
11. feb 2024

No najlepšie je, keď ty zaplatíš kuriéra a cenu dopravy zakomponujes do predajnej ceny.

katkaseiner
11. feb 2024

urcite nereaguj na zaneprazdnenych ludi z druheho konca republiky ktorý ti poslu link na kuriersku spoločnosť (akoze) a ide im len o ziskanie cisla tvojej karty

banalu
11. feb 2024

Ako vyssie pisali, teraz je plno podvodov s kuriermi, takze neklikaj na ziadne linky od kupujucich, nezadavaj nikde svoje bankove udaje.
Ako poslat kocik:
Zloz kocik, pridaj veci a zabal. Bublinkova folia a na to odpadkove vrece, alebo zohnat krabicu a dat do krabice.
Pomeraj balik a zapis si rozmery
Povaz balik (postav sa na vahu s balikom a bez a vyrataj si rozdiel).
Chod na stranky prepravnych spolocnosti, dpd, postovy kurier, packeta, gls atd. Vyklikaj si tam moznost poslat balik, podla rozmerov a kg si ziatis cenu.
Ked to budes vediet, napis kupujucej kolko ti vychadzaju prepravne naklady a prirataj ich k cene.
Ked bude suhlasit s vyberom kuriera a cenou za prepravu, vyklikas si to este raz na stranke. Zaplatis kartou a kurier pride k tebe domov po to. Akurat este bude treba vytlacit stitok, a nalepit na balik, stitok ti poslu na mail, alebo sa bude dat stiahnht priamo po dokonceni objednavky.
Packeta ma aj moznost odniest vec na vydajne miesto, tam ti daju len kod a na vydajnom mieste nalepia stitok.
Este je aj moznost poslat to normalne na poste ako balik, samozrejme. Cenu za prepravu si zistis na stranke posty podobne ako v kurierskych spolocnostiach.

slavkadi
11. feb 2024

@lisacka1 ja som posielala cez poštového kuriéra. Zabaleny v bublinkovej fólií, rohy v kartone, celé omotane čiernou streč fóliou. Zásielka mala 2 kusy - vaničku so športovou časťou a podvozok, tak sa to zada do systému ako zásielka zložená z 2kusov. Platila som okolo 10€. Teraz to bude viac, už je to dávnejšie. Na stránke pošty máš info, telefón kde zavolať a objednať si kedy má prísť vyzdvihnúť.