Posielanie cez zásielkovňu

lylyjana
22. apr 2022

Da sa poslat balik cez zasielkovnu (Packeta) ze len tam dojdem, dam im kontaktne udaje a oni to poslu? Alebo si to musim vyklikat vsetko v appke najprv?

dobkovci
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucka_ke
22. apr 2022

musíš aj zaplatiť za prepravu a na výdajnom mieste nemôžu vyberať poplatky, čiže všetko cez aplikáciu a na výdajnom len nadiktuješ kód na odoslanie a oni vytlačia prepravný šítok

katarinaba
22. apr 2022

stredu som prvy krat posielala - je to uplne jednoduche a za mna topka - ja som fanda aplikacii, co zjednodusuju zivot. Nepotrebujes tlaciaren, balik len zabalis. Nepises adresy, cisla, kody. V appke jednoducho vyplnis svoje udaje, tie sa ti uz budu automaticky naplnat, iba v pripade zmeny si ich opravis. Potom zadas adresata - aj toho si vies ulozit, ak by si posielala castejsie. Vyberies miesto, kam zasielku dorucia. Zaplatis. Teraz maju dokonca akciu, pri zadani kodu zaplatis len jeden cent. Platis kartou, alebo google pay.
Balik odnesies na ktorukolvek zasielkovnu, ktora je zaroven aj podacim miestom - vsetko najdes na nete. Prides, odovzdas balik, nadiktujes kod z applikacie, teta vytlaci stitok, nalepi, odchadzas.
Treba trosku dat pozor na rozmery zasielky. A cena 2,50 viac ako priazniva - oproti poste.

evaachesa
22. apr 2022

@katarinaba úplne perfektne jednoduché...ja som nebola nadšená keď má o to jedna pani poprosila, že to bude zložité, no teda bola som prekvapená ako jednoduché a rýchle to bolo 😅 a takto som už aj ja prehovorila ďalšie 2 mamičky aby mi poslali balík aj keď nemali skúsenosť tiež boli nakoniec spokojné 😃

evaachesa
22. apr 2022

Zachytila som ale info vraj idú dvíhať cenu z 2,50€...neviete o tom?

zuzinabila
22. apr 2022

@katarinaba nie je to na 100%takto vsade v kazdej zasielkovni.vcera sme sa prehnali na druhy koniec sidliska,pretoze tam kde sme sli najprv nemali tlaciaren a pozaduju nalepenie stitku odosielatelom.az v druhej pobocke vytlacili..

selwadza22
4. nov 2023

Mno ja som mala skvelé skúsenosti aj s vyzdvihnutím aj s posielaním na viacerých predajniach u nás v meste. Vyzdvihnutie zo Z-boxu mi trvalo lebo telefón zablokoval prístup a musela som v nastaveniach hľadať ako udeliť povolenie. Ale zase negatívne hodnotím posielanie cez Z-box. Tri pracovné dni kým to vyzdvihli a ešte to dlho stálo v depe.