Ahojte, chcem sa opýtať, ako pošlem cez packeta balík tak, že budem mat peniaze vopred na účte? Myslím to tak že pošľú mi peniaze a keď peniaze prídu na účet pošlem im tovar.
@veronikaszabova lenže tam sa dá zakliknuť iba dobierka
@anka1709 odpoveď je - nijako. Nemôžeš dostať na účet peniaze bez toho, aby ich packeta vybrala od príjemcu balíka. To si ako predstavuješ, že ti kuriérske spoločnosti budú posielať na účet peniaze len tak, ešte predtým ako im odovzdáš balík? 😂 Neviem odkiaľ si spadla.
Čiže buď ti to príjemca pošle dopredu dobrovoľne na dobré slovo, že mu potom pošleš balík, alebo si zaklikneš dobierku a peniaze ti Packeta pošle asi dva týždne po doručení balíka.
@anka1709 Ved kupujuca ti poslala € na ucet. Ano?
Tak tam dobierku nedavaj, logicky. Daj pokracovat
S packetou sú dve možnosti
1. Kupujuca ti pošle sumu sa predavanu vec + 2,50.za packetu. Ty zaplatis 2,50 za packetu a pošleš balík.... To ze je tam napísané dobierka jednoducho neodkliknes a pokračuješ ďalej..
2. Kupujuca ti pošle na účet sumu za predavanu vec a ona sama si poriesi packetu a tebe pošle len ten kód s ktorým ty prídeš do predajne a pošleš balík.
A aj na dobierku sa v pohode dá poslať aj cez poštu. Dohodnem sa s kupujúcim aby mi poslal poštovné za dobierku (ja neprídem o poštovné v prípade nevyzdvihnutia) a zvyšné peniaze mi prídu na dobierku.
@aaalenkak Ahoj, nevieš prosim ta poradiť. Mam aplikáciu packeta. Keď kliknem na odoslať balík, píše, aby som si skontrolovala moje udaje a email, čo máš zadané správne. Potom mi píše, ze mi pošlú potvrdzovací email, a keď ho nenájdem bude v spame, lenže nič mi nechodí ani v spame nič nemám. 😡
@veronikaszabova zdravím a neviete poštovné sa dá platiť aj priamo v packete v predajni alebo len vopred cez kartu?
@arabela55 kartou cez aplikaciu
@veronikaszabova Pekny den, natrafila som na tuto komunikaciu... Prosim neviete mi poradit, aky rozmer vezme zasielkovna? Potrebujem poslat vanicku z kociara. da sa zlozit do "placky" a rozmer je cca 80x40 a vyska po zrozeni 15cm a vaha cca 5kg
dakujeeem
idem sa opýtat kupujuca mi posiela peniaze cez packetu ale že a tam amm natukat aka som banka a cislo karty a vsetko o nej tak to funguje alebo ??
ja som bola kupujuca, tak asi neporadim. Ak ona kupuje od vas tak nechajde to poslat dobierkou a tym padom mate vyriesene aspon myslim
@anka1709 normalne - stiahni aplikaciu, vsetko vyklikaj, zaplat kartou postovne a hotovo. V apke budes mat kod, napis ho na balik a odnes do pakety. Jednoduche