Posielanie balíkov

27. okt 2024

Prosím zachráňte ma!!!
Expres kuriér na poštu ' štítok ktorý vám aplikácia sama vygeneruje, len to vytlačím ' NAOZAJ SA NEDA STRČIŤ NIEKDE DO BOXU?!
Ja mám poštu ďaleko a boxy na každom kroku vrátane slovenskej pošty.
Prosím prosím povedzte niekde že sa dá aj toto STRČIŤ do boxu
Dik

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
27. okt 2024

* pardon - otestovať/ o tento druh

nina004
27. okt 2024

Jasné ,že to ide dať do boxu od Slovenskej pošty.

nicoletta98
27. okt 2024

Nie som si istá, že sa to dá keďže je to predplatený štítok a musí sa to naskenovať aby sa ti to aktualizovalo v apke, možno sa mýlim… ale vies si vypnúť možnosť slovenskej posty v apke

nina004
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nicoletta98
27. okt 2024

@nina004 dobre vedieť 🙂

janai1
27. okt 2024

Samozrejme, ze sa to dá. Prídeš k balikoboxu stlačí odoslať balík a oscanujes štítok.
Miesto paniky si to mohla ísť vyskúšať

autor
27. okt 2024

Ženy skúšala som to X krát. Nie som blond...
Ale nikdy mi to nevzalk. Je pravda že tak pred cca rokom. Potom som to už neskúšala

autor
27. okt 2024

No idem skúsiť. Ďakujem. Držte palce

mirola
27. okt 2024

mne to tiez nikdy nevzal balikobox ked to bol expres kurier na postu, som teda zvedava, ci vezme.. tiez som to skusala naposledy asi pred rokom.. daj pls potom vediet ako to dopadlo 🙂

koniarova
27. okt 2024

Aj mňa to zaujíma. Daj vedieť.

jameena
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maranco
27. okt 2024

Musíš mať poštovné za balík uhradené vopred.

autor
27. okt 2024

@mirola ok dám vedieť
Ja už keď vidím ze mi vygeneruje štítok Express kuriér na poštu tak sa mi chce zrušiť celú objednávku. Kvôli 2e sa musím trepať na tu poštu. Inak všetko ostatné bez problémov vkladám do boxov. Od packety, alzy, parcel...
Začína ma ta slovenská pošta štvať🤪

jameena
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janai1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jameena
27. okt 2024

@janai1 Super, tak skúsim aj ja nabudúce. Toto je typická Slovenská pošta. Človek v oficiálnych info odpoveď nenájde, jedine musí skúsiť.

janai1
27. okt 2024

@jameena co ja viem, ja to tam mám uvedené, že balíky je možné posielať cez balikoboxy. Takže stačí len čítať

jameena
27. okt 2024

@janai1 Ale veď toto je jasné, ja píšem o balíkoch na faktúru, nie na online balíkoch, nerozumiete.

autor
27. okt 2024

VZALO MI TOOOO

autor
27. okt 2024

Myslíte že sa niečo zmenilo, keďže pred rokom mi to naozaj nešloo?

autor
27. okt 2024

@janai1 musí tam byť nejaká zmena. Inak naozaj nerozumiem veď vtedy som to skúšal x krát

nina004
27. okt 2024

Posielam tak balíky od januára a vždy to šlo.

jameena
27. okt 2024

@janai1 Píšete, že stačí čítať, tak čítajte, že ide o platbu online, nikde sa o platbe na faktúru a podávaní takýchto zásielok nepíše. Pekne to má v podmienkach napísané Packeta, ale v podmienkach SP som to nenašla. Preto som písala, že: "Super, tak skúsim aj ja nabudúce. Toto je typická Slovenská pošta. Človek v oficiálnych info odpoveď nenájde, jedine musí skúsiť."

janai1
27. okt 2024

@jameena 😂 ja rozumiem. Všetky zaplatené balíky, listy atď sa dajú posielať cez box

janai1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janai1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jameena
27. okt 2024

@janai1 Ja fakt neviem o čo Vám ide, či za každú cenu pôsobiť múdro, ja tam nikde nevidím info o Balíkoboxoch, iba o podaní na pošte. A ako som písala, pri odovzdaní balíkov pri okienku s online úhradou mi boli vrátené, že to nie sú online zásielky, ale zásielky na faktúru a mám si vytlačiť lístok a čakať v rade. Ja nepíšem že to nejde poslať cez Balíkobox, ja píšem, že to nie je v podmienkachjasne uvedené a to veru nie je a je zjavné, že pošta zásielaky na faktúru posudzuje inak. Preto som rada za komentáre, že to reálne ide. A nabudúce to vyskúšam.

jameena
27. okt 2024

janai1

Dnes o 12:30
@jameena 😂 ja rozumiem. Všetky zaplatené balíky, listy atď sa dajú posielať cez box

@janai1 Ale keď sú na faktúru, tak nie sú reálne zaplatené, vy ste fakt mimo😂