Prosím vás aké máte skúsenosti s 1. triedou? Posledný mesiac som si 2x dávala poslať balíček 1. triedou, s tým že mi príde na druhý deň. A vždy prišiel až o 2 dni. Mal na sebe nálepku 1. trieda, odoslaný bol popoludní. Oplatí sa ešte vôbec priplácať si za 1. triedu?
Mne sa stalo v septembri - 1.trieda, odoslane v pondelok rano a posta dorazila v piatok! Otras
pošli cez Packetu, druhý deň to vždy mali doma
prvou triedou posielam len výnimočne, odkedy mi pani pri okienku povedala, že nárokovateľné to nie je
@lucka_ke ja využívam packetu, ale toto som kupovala z bazarika a mamičky posielali iba poštou
@sisa_s
@gabu_lienka
Takže nie som sama, pritom niekedy som to dosť využívala a fakt prišla pošta na druhý deň
priplácať za 1.triedu je zbytočné, doručenie zásielky to vôbec neurýchli
Zvykla som posielat balicky 1 triedou ale odoslala som doobedu a vzdy prisli ma druhy deň. Ak poste pride auto zbierat baliky napr. o 3 niekde chodia o 4 a oni uz uzavru baliky napr. O 15:30 uz ich auto v ten den neberie.. Preto ak istota tak do obedu odoslať a vždy prišlo
Raz som sa to pýtala na pošte,doručenie na druhý deň garantujú iba pri expres kuriérovi. Záleží od pošty, niekde odchádza auto o 15tej, niekde po 16:30. A od lokality, ja som z Košíc a niekedy mi aj obyčajne 2. tr. príde na druhý deň.
Tiez som posielala 1.triedou v utorok vecer (teda necakala som, ze v stredu bude doruceny) a prisiel az v piatok 🙄