Ahojte kočky,
potrebovala by som poradiť.. Poslala som v pondelok balík na dobierku. Dnes je v piatok, pozerala som na slovenskej poste zásielku kde sa nachádza a je stále v preprave..
nikdy sa mi to ešte nestalo..Stalo sa Vám to už? Ísť na poštu alebo ako?..🤔Vďakaaa
Mala by si sa ist spytat priamo na postu, preco to je tak. Mne este takto teda balik na poste nezadrzali, tak ti neviem povedat, preco je to tak😒
@klaudiamedvecka no presne toto sa mne dnes stalo, čakala som balík a od pondelka bol v preprave. Bola som dnes ráno na pošte, vraj mám počkať do pondelka a potom keď nepríde má spísať odosielateľ reklamáciu. Ale našťastie pred obedom balík na poštu dorazil, asi mali na pošte nejaké problémy, balík už mám.
@klaudiamedvecka za skusenie nic nedas. Je to uz dost dlho. Za tyzden by mal byt balik uz na mieste dorucenie a nie stale v preprave. Druha vec moze byt, ze maju nejaku poruchu a zle to ukazuje. Zbehni na postu a budes mudrejsia🙂
@seblicek @jeltica @0silvia0
@mischelin999
ďakujem Vám veľmi pekne, ste milé ☺️
Snáď sa bude jednať o nejakú poruchu a dá sa to do poriadku..zbytočné opletačky by boli okolo toho..😌
Mne sa to už raz stalo a išlo o to, že balík nejako stratili a potom dlhšie trvalo kým ho našli a poslali tam kam mal ísť a celú dobu by mi písalo, že balík je v preprave. Radšej sa choď opýtať.
@dajna8 daakujem zajtra sa chystam na postu 🙂
@klaudiamedvecka zbytočne pôjdeš na poštu,oni tiež uvidia že je v preprave..proste len počkaj 7 dní od podania a potom podaj reklamáciu.. mne meškal 13 dní
Môžeš sa tam ísť skúsiť opýtať ale asi nebudú vedieť viac ako píše tebe. Ale skús ešte počkať do pondelka a keď to bude stále písať, že je v preprave tak sa choď spýtať 🙂