Posielali ste svadobné šaty ako balík do cudziny?

tomasivancik
2. nov 2012

Som dohodnuty s jednou pani, ze jej poslem-predam manzelkine svadobne saty. chcel som to robit na dobierku ale ona navrhla iny sposob. Mailom my pisala, ze ona posle peniaze firme Credit-Europe Online Transfer, ktora ich bude mat na ucte pokial ja im neposlem mailom cislo/kod balika. Potom by mi mali oni( Credit-Europe Online Transfer ) poslat peniaze na moj ucet. Mate niekto s niecim takymto skusenosti?

sissy27
2. nov 2012

podľa toho kam do zahraničia to chce poslať, ale bola by som velice opatrná... robili sa takto podvody cez paypal - niekto chcel drahú vec do zahraničia, s tým, že platiť bude cez paypal... oni presne takto blokujú peniaze, ale dotyčný vec prevzal, na paypal dal sťažnosť, že vec mu nebola doručená a oni mu peniaze vrátili... toto vyzerá podobne..

janulabj
2. nov 2012

dala by som si pozor, tolko sa toho popisalo o kupujucich čo mali zaujem o šaty svadobne, všetko klam, len jak obrat človeka o prachy....
napiš o aku pani sa jedna, kde v zahraničí.... aj na mojejsvadbe sa to preberalo.

beep
2. nov 2012

ahoj ak chces posielat do anglicka alebo skotska tak mozes cez tuto spolocnost http://www.hc-courier.eu/ mam overene uz som posielala sestre 4 krat balik a vzdy dopadlo vsetko v poriadku. Da sa poslat aj na dobierku :d

dorka21
2. nov 2012

Noo takto moja sestra prišla o telefón. A žiadne peniaže. Takže by som určite neriskovala.

julinkaz
2. nov 2012

aj mne písala jedna pani zo zahraničia, že má záujem o moje svadobné šaty na stránke mojasvadba, ale ja som sa bála ich poslať, takže na vašom mieste by som bola opatrná, lebo človek nikdy nevie 🙂

lilysk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cuculiatko88
2. nov 2012

neriskuj,je to podvod,vsade v zahranici si mozu kupit svadobne saty a niektore dokonca lacnejsie ako u nas....ak s tebou komunikuju v anglictine pripadne cez transltor(vety nedavaju zvysel) je to jasny podvod....

stanislavao
2. nov 2012

nech vam posle peniaze na vas ucet, alebo ce western union, co vam pride postou domov. ziadne take, co pisete nerobte. co ak ona tam tie peniaze neposle a oni vam nebudu mat co poslat?

laurka15
2. nov 2012

odporúčam si prečítať niečo na www.mojasvadba.sk je tam toho dosť popísané, napríklad tu:
http://www.mojasvadba.sk/forum/mojasvadba-sk/po...

adeli79
2. nov 2012

od nas chceli takto kupitmotorku,a le bolo to velmi podozrive, takze radsej nie.

ziarcanka
2. nov 2012

nič neposielaj, odo mňa chceli takto kúpiť kočík do rovníkovej Afriky (komunikovali po anglicky). Poštovné vychádzalo viac, ako cena kočíka a keď som sa ich opýtala, či majú záujem aj o fusak - chceli aj ten 😀 😀 😀

sashabb
2. nov 2012

je to jasny PODVOD !!!

veverka24
2. nov 2012

Odo mna kuchynsku linku... Do usa;)

ewwe
5. nov 2012

aj mne sa ozvali na svadobne saty, nastastie som ich prekukla no a asi o dva mesiace sa ozvali nanovo znova, oni sa na nic nepytaju, nic ich nezaujima, stav, miery, nic, len aby som balik poslala, peniaze vraj budu cakat na nejakom ,,medziucte,,, tak nic neposielat urcite

eliyanah
12. jún 2013

Dievcata mne prislo toto🙂 som rada ze tu o tom pisete.

Thank you for getting back,I really do appreciate your responds,i'm from USA,im sending it to my daughter for her wedding in pretoria south africa,I would like to offer you sum of 450euro if that is ok with you including the postage via LOCAL POST OFFICE to my daughter due to the urgency i need this item for her..i will be paying you via bank transfer direct to your account ,however this is my daughter address

Name : Obateru Oluwaseun Isaac
Address : 56 prinsloo park.koos prinsloo street,orchards pretoria south africa 0182
Tel: +2780178716

your bank information
Account Name:
Bank Name:
Iban:
swift code :

I will be waiting for your bank details so that i can make the payment immediately
Best regards
Mrs Deborah Denney

magnetk
15. dec 2021

jasný podvod. Takéto skúšajú aj cez bazos a bazár.

magnetk
15. dec 2021

@eliyanah podvod.