Dobrý deň,
predávam kočiar, no chcela by som ho poslať poštou/kuriérom. Máte s tým niektorá, prosím, skúsenosti?
Aj ja som posielala. Zabalila do folie, zaistila sklapanie paskou, dala som aj spagat na prenasanie a žiaden problem. Slo to cez postu kurierom, priplacala som za nerovnomerny tvar-neskladné
kurierom som uz veru poslielala a v pohode
Ahoj. Ja som posielala. Ale mala som negatívnu skúsenosť. Ten kočík bol drahý, použivaný rok a vo veľmi dobrom stave. Určite si ho pofoť detailne v akom stave ho posielaš. Nakoľko mňa ,,pani,, rozniesla po celom MK aký kočík som jej poslala. Pofotené také fotky, že neviem odkiaľich pobrala a ešte s bleskom, kde je vidieť ešte aj najmenšiu bodku prachu a pýtala odškodné a vyhrážala sa. Takže z mojej skúsenosti na toto pozor. Inak pre balík prišiel kurier cez poštu dá sa to aj suma prkne vypočitať. Musia tam byť rozmery dodržané a suma je samozrejme od váhy.
Ja som chcela poslať kočík cez poštu,ale povedali mi,že musím si zavolať poštového kuriéra a on po to príde a aj doručí kde má. Ale tu je malá pošta,tak asi preto. A platila som vtedy myslím 14€ za kuriéra,ale to už bolo 3 roky dozadu.
Kamoska posielala teraz športový kociar na reklamáciu a platila za kuriéra 12 eur
Viem, ze baby zhanali na to velku krabicu, inak je priplatok "neskladne"
123 kuriér
Posielala som, ale bolo to pred pár rokmi, cenu si už nepamätám a bolo to klasicky cez poštu.