Ahoj,mate niekto skusenosti s odosielanim 3 kombinovaneho kocika cez postu??? bali sa ci?? 🙂 dakujem 🙂
ja som tento mesiac poslala 3 kočíky, balík nesmie presiahnut 15 kg, potom to už nie je balík, ak by tvoj kočík vážil viac, potom asi ten kurier. ak nie, tak takto: zabalit kočík (možeš aj samostatne všetky 3 časti, potom ale musíš ratat s tým, že každa čast sa osobitne platí, ako za jeden balík) do 120l igelitoveho vreca na odpadky, to je jednak najväčšie a aj najpevnejšie, na každý balík samozrejme nalepit adresu, ja som to cele prelepila lepiacou páskou a riadne!!! 🙂 a potom ešte previazat špagatom ako balík, lebo naposledy ma zdrbkali, že to musí byt previazane. no a to je všetko... keby si mala nejake nejasnosti, kludne napíš. poštovne za 3 kombináciu by mohlo byt okolo tých 6-7ečiek.
dakujem za rady 🙂
@frick to už si napämatám, ale zrejme asi ano. Neviem do akej miery dáva pošta pozor na tovar, či už poistený, alebo nie. Ja už tejto inštitúcii absolutne vobec nedoverujem, buzeruju, od klienta by chceli neviem čo, poštárky sa na nás odbavuju a oni sa schovávaju za kolektívnu vinu, resp. nevinu 😝
@michaela1987 posielali sme kočík trojkombináciu poštou. Presnejšie express kuriérom slovenskej pošty. Museli sme ho poriadne zabaliť (našťastie sme zohnali krabicu) a odviezť do oblastného uzla (miesto na príjem veľkých zásielok) a platili okolo 10€. Skús si sem zavolať : Bližšie informácie o zásielkach Expres Kuriér získate v príslušnom oblastnom uzle alebo na bezplatnej infolinke zákazníckeho servisu 0800 122 413.