Mám posielat balík,prisiel mi e-mail z ich banky,že převod bol uskutocneny,a paní sa domáhá,že mám poslat balík,že potřebují následovat číslo balíky a až vtedy přídi na účet peniaze.nie som naivna,a vobec neverim....má niekto podobní skusenost?vopred dakujeeem
Už sa tu o podobných prípadoch písalo, podla všetkého je to podvod. Neposielala by som.
nemá náhodou priezvisko rosenbergová ? minule odo mna chcela boty a že pošle peniaze na účet, tak som jej napísala že najprv penieze potom balík do USA!!! potom som dala jej meno do gugla a čo to? plno žien jej poslalo balík ona im poslala bloček či čo že peniaze boli odoslane, ale samozrejme im neprišli a tie kravy sproste jej to fakt poslali....ak nemáš na svojom účte peniaze žiadne e-maily bločky sprostosti ťa zaujímať nemusia
Pipli ti peniaze na ucet? Ak ano posli aj do tramtarie.Ak nie tak nieje o com ze
NEPOSIELAŤ ! Kamarátku takto podviedli, prišiel jej fiktívne výpis z banky, potom pýtali od nej ešte nejaké peniaze... to už vedela, že je to podvod, len balík bol odoslaný, nedal sa zastaviť. Naozaj neposielaj, pokiaľ nemáš peniaze bezpečne na účte
podla mna je to podvod.