Porušovanie pravidiel v bazári

astika
7. nov 2013

Milé maminy,
chcem sa s vami poradiť, nakoľko neviem, kde som urobila chybu. Pridala som inzeráty na bazári v kategórii knižky a dnes mi jedna mamina napísala, že jej prišlo upozornenie od admina, že porušujem pravidlá. Prosím vás, ako to funguje? Nie som si vedomá porušenia pravidiel, knižku som opísala, fotky knižiek sú moje vlastné, čím som mohla porušiť? Písala som adminovi na Asmira team. Bežne nakupujem na bazári, mám hodnotenia od predávajúcich, som "normálna" baba bezúhonná, čo mám robiť? Ďakujem za odpovede.

zivika
7. nov 2013

@astika a admin ti neodpisal? je to divne, ved keby si porusovala nejake pravidla, napisu tebe, ved preco by to pisali niekomu inemu? pockaj na reakciu od admina 😉

sissy27
7. nov 2013

@astika v prvom rade je čudné, aby niekomu druhému prišlo upozornenie, že ty porušuješ pravidlá 😅 (alebo som zle pochopila? )
ak by si porušila pravidlá ty, tak ti admin fotku stiahne / zablokuje a dostaneš správu aspoň s akým-takým objasnením "prečo"
takže kým sa toto nestalo, nič nerieš...
pozrela som tvoje inzeráty a teda ozaj tam nevidím nič, čím by si sa previnila 😉 ale skús nakuknúť k dotyčnej, či nie si náhodou pre ňu konkurencia 🤐

astika
autor
7. nov 2013

@zivika Ďakujem pekne za odpoveď, nikto mi nič nenapísal, žiadne upozornenie, tak preto neviem, mrzí ma to, lebo vždy jednám čestne a zrazu toto a okrem toho nová, čo sa týka predaja.

astika
autor
7. nov 2013

@sissy27 áno, je to tak, údajne jej prišlo upozornenie, že porušujem pravidlá, ale mne žiadne ☹ Nuž, počkám na admina, ani to neviem, či som písala správne, snáď hej, ďakujem za odpoveď

zivika
7. nov 2013

@astika vobec dotycnu neries, boh vie, preco ti vobec napisala...keby si porusila pravidla, admin ti stopne inzerat...ked to neurobil, nic sa nedeje...ved pockaj, co ti opise 😉

adebi
7. nov 2013

a nedala si do nadpisu všetko veľkými písmenami, alebo slová ako skoro zadarmo, nová atd. prípadne plus darček

sissy27
7. nov 2013

@astika to je úplná blbosť, tak ako ti viaceré píšeme, prečo by admin písal upozornenia napr. tebe, že niekto iný porušuje pravidlá? 😀 vieš čo, ale prepošli tú správu, čo ti ona poslala, adminom - tuším vpravo hore je také že "obťažujúca správa" klikni na to a prejde to rovno k adminom 😉

astika
autor
7. nov 2013

@adebi myslim, ze nie, davala som pozor, ale idem to este skontrolovat

astika
autor
7. nov 2013

@sissy27 dakujem pekne, idem mrknut, ja totiz neviem, ako to funguje, vzdy som len kupovala, dokelu... ☹

sissy27
7. nov 2013

@astika a hlavne nič si z toho nerob, keby si porušila pravidlá, tak už to rieši s tebou admin 😉

astika
autor
7. nov 2013

@sissy27 Ďakujem , uvidím, čo bude ďalej 🙂

ivett1
8. nov 2013

@astika ak by si porušovala pravidlá, admin ti stopne inzerát a v IP sa ti objaví prečo...nikto iný o tom nevie - len ty (možno ešte ten, kto si dal tvoj inzerát do wishlistu, ale toto len hádam, lebo to neviem určite...)
takže to nerieš a ignoruj takéto "správy"...
ale ...
ako PRVÁ o tom budeš vedieť TY ...a nie niekto tretí (ak rátam aj admina...)

astika
autor
8. nov 2013

@ivett1 Ďakujem za odpoveď, zatiaľ mi admin nepísal tak čakám ☹

calla25
17. okt 2019

Dobrý deň objednala som si fusak od janna 245 z Michaloviec, uhradila som jej peniaze prevodom 2.10.2019 a dodnes mi neprišiel tovar. Ako mám postupovať? Hodnota tovaru je 80eur

ladyblcha
17. okt 2019

@calla25 pokial si dobre pamatam, @jana245 ma zle hodnotenia, nerozumiem preco od nej objednava niekto este

kiwi3
17. okt 2019

@calla25 treba si pozerat hodnotenia, teraz uz len podat trestne oznamenie

ladyblcha
17. okt 2019

Teda @janna245 som myslela samozrejme

ladyblcha
17. okt 2019

@calla25 tu mas kontaktny formular, tade sa to riesi, ale ona ma v profile aj meno, aj mesto, takze treba dat trestne, ked sa nic nedeje https://www.modrykonik.sk/help/#cat-howto-marke...
Ale ako pise @kiwi3 treba objednavat od spolahlivych, podla hodnoteni.

janna245
22. okt 2019

Bola som v Singapure a nestihla som odoslat, uz mate spravu...

calla25
1. nov 2019

@ladyblcha ahojte nakoniec mi poslala, ospravedlnila sa za meškanie, škoda že sa to tak skomplikovalo............